SIJA VERENIČKI PRSTEN NA ANĐELINOJ RUCI: Mreže se USIJALE, evo kod koga je DOBILA DIJAMANT i ne skida ga
Anđela Đuričić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

kakav hit!

SIJA VERENIČKI PRSTEN NA ANĐELINOJ RUCI: Mreže se USIJALE, evo kod koga je DOBILA DIJAMANT i ne skida ga

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričič progovorila je o vereničkom prstenu

Objavljeno: 12:41h

Bivšu zadrugarku Anđelu Đuričić napali su na mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem, a na kojoj su njeni fanovi primetili prsten koji je poklonila izvesna Dragana, kao verenički kada se navodno verila sa Zvezdanom Slavniće.

Naime, ona je podelila nove slike sa plaže, ispod kojih je stiglo pregršt komentara, a mnogi su bili na račun njenog poziranja i isticanja zadnjice.

Ono što je još interesantnije, jeste činjenica da Anđela i dalje nosi prsten na ruci, pa se dovodi u pitanje njen odnos i navodni raskid sa Zvezdanom Slavnićem. Fanovi su to primetili, pa joj poručili da vrati prsten Dragani, koja im ga je i poklonila.

Anđela otkrila ko joj je kupio prsten
Anđela otkrila ko joj je kupio prstenfoto: Printskrin: Instagram/andjeladjurisicc

Inače, izvesna Dragana iz Geteborga, koja je bila velika podrška Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću dok su bili u vezi u "Zadruzi 6" i van nje, nedavno se oglasila i javno zatražila prsten koji je poklonila bivšem paru.

Anđela se sada oglasila i otkrila ko joj je kupio prsten koji nosi na ruci.

- Prsten o kojem se polemise toliko sa poslednje moje objave je ovaj! I lično sam ga sama sebi kupila! Nikakav verenicki prsten ne nosim, a kamoli sto mi je neko kupio. Toliko - poručila je ona.

Objava Anđele Đuričić
Objava Anđele Đuričićfoto: Printskrin: Instagram/andjeladjurisicc

Bivša kontroverzna zadrugarka je zatim uslikala još jedan prsten ukrašen dijamantom i otkrila da joj je kupila žena koja je voli i da za to ima dokaz.

- Ovo je prsten koji mi je žena koja me podržavala iz podrške poslala, nikakva Dragana, kako lažno pišu i ona sama valjda lažno kaže. Ima uplatnice o tome ko je tačno kupio i poslao isti. Tako da dosta sa lažima ekipo!

Podsetimo, izvesna Dragana iz Geteborga, koja je bila velika podrška Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću dok su bili u vezi u "Zadruzi 6" i van nje, nedavno se oglasila i javno zatražila prsten koji je poklonila bivšem paru. Kako je istakla, ne boji se ni Zvezdana, ni Anđele i ne namerava da stane sve dok ne dobije prsten, a javno je zapretila i da će izneti poruke i razgovore koje je vodila sa njima.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Esperso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.