POSTUPAK ALBANSKE PEVAČICE ZAPREPASTIO SVE SRBE: Milica Pavlović joj nije ostala DUŽNA, poručila joj je JEDNO
Milica Pavlović, Foto: Damir Dervišagić

KAZALA JE SLEDEĆE

POSTUPAK ALBANSKE PEVAČICE ZAPREPASTIO SVE SRBE: Milica Pavlović joj nije ostala DUŽNA, poručila joj je JEDNO

Kada se pojavila fotografija Novaka Đokoviča pevačica Rita Ora samo je odmahnula rukom i okrenula glavu

Objavljeno: 16:49h

Rita Ora koja je svojevremeno razbesnela Srbe kada je izjavila da zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu, napravila je pravu pometnju kada je objavila video na kom je kada je odmahnula ruku kada je videla najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, koji danas 16. jula igra u velikom finalu Vimblodona.

Pevačica albanskog porekla koja trenutno boravi u Engleskoj, snimala se ispred jednog digitalnog bilborda gde je čekala reklamu za svoj novi album, a kada se pojavila Noletova fotografija samo je odmahnula rukom i okrenula glavu.

Ispod videa su, osim komentara fanova koji su hvalili njene nove pesme, bilo i onih koji su uputili podršku Novaku Đokoviću: "Nole je kralj", "Jedan je Nole", "Prvo Nole pa sve drugo"..., a na sve je reagovala i pevačica Milica Pavlović.

Kada se pojavila Noletova fotografija samo je odmahnula rukom i okrenula glavu
Kada se pojavila Noletova fotografija samo je odmahnula rukom i okrenula glavufoto: prentscreen/instagram/senoritamilica

Ona je na svom Instagramu podelila kadar iz Ritinog snimka koji je objavila na svom TikTok nalogu i poručila joj: "Jao, koleginice, ako ti ja dođem".

Bonus video:

02:06

Milica Pavlović, promocija albuma Lav

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.