PINK ZVANIČNO OBJAVIO, ONA ĆE BITI NOVA VODITELJKA ZADRUGE ELITE: Vatrena lepotica će da ŽARI I PALI NA EKRANIMA!
Zadruga ima novu voditeljku, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

TO JE TO

PINK ZVANIČNO OBJAVIO, ONA ĆE BITI NOVA VODITELJKA ZADRUGE ELITE: Vatrena lepotica će da ŽARI I PALI NA EKRANIMA!

Nova voditeljka rijalitija ''Elita'' je Maša Mihailović

Objavljeno: 15:25h

U kuhinji ružičaste televizije krčka se nešto do sada neviđeno na našim prostorima, a osim brojnih noviteta u samom rijaliti formatu ''Elita'', dolaze i brojna druga osveženja.

Naime, ono što je novo jeste to da u provereni voditeljski tim ''Zadruge'' koji čine Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, stiže pojačanje, a mi vam ekskluzivno otkrivamo i ko je u pitanju! Ona će pleniti svojom lepotom i harizmom, a takmičare će rešetati opasnim pitanjima.

Nova voditeljka rijalitija ''Elita'' je Maša Mihailović. Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Iako veoma mlada, Maša ima iza sebe bogato novinarsko iskustvo u medijima, a spremna je i da posvećenim radom i angažovanjem gradi svoju uspešnu TV karijeru.

- Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ''Elite'' i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja - poručila je nova voditeljka TV Pink Maša Mihailović.

Maša je pozirala pred objektivom najboljeg fotografa na našim prostorima - Dejana Milićevića, a za make up je bio zadužen Srđan Chris.

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.