CELA JUGA SE DIVILA NJENOJ LEPOTI, BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA: Danas živi DALEKO i izgleda kao BOGINJA
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/Jugoslavija®

nekad i sad

CELA JUGA SE DIVILA NJENOJ LEPOTI, BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA: Danas živi DALEKO i izgleda kao BOGINJA

Izgradila je veoma uspešnu karijeru i van naše zemlje

Objavljeno:

Vesna Stanojević važila je za jednu od najleših žena na našim prostorima, a publika je bila u prilici da je gleda u nekim od najboljih domaćih filmova: "Poslednji krug u Monci", "Tri karte za Holivud", "Tamna je noć"...

Stanojevićeva se pre skoro 30 godina preselila u London i tamo izgradila veoma uspešnu karijeru kao profesr glume.

Glumica je veoma srećna što je i u Engleskoj uspela da se sotvari u poslu koji voli.

"To jeste bila prepreka. Nisam htela da idem tamo da igram neke uloge koje ne bih igrala ovde samo zato što je to velika produkcija. I zato sam završila postdiplomske studije i radim kao profesor glume. To mi je bilo kreativno. Mene je zanimalo da odem na zapad i da odradim nešto što nisam mogla da uradim ovde. To je bila velika žrtva i naravno da je meni kao glumici kojoj je karijera bila u punom usponu bio šok za sistem. Čovek se navikne i sve nove stvari uči. Da se bori i dokazuje. S druge strane da sam ostala ovde verovatno bih se borila sa drugim nemanima i to ne bi bilo jednostavno", kazala je Vesna.

"Čovek kada se izmesti iz svoje zemlje uvek nailazi na te faze. To ne mora da bude uvek direktno vezano za posao. To je jednostavno prilogađavanje jednoj kulturi koja je potpuno suprotna od nas. Englezi i mi stvarno nemamo nikakve veze. Sve ono što može kod nas, kod njih ne može i obrnuto. To prevaspitavanje i prihvatanje drugog koda ponašanja. Za njih smo mi prebučni. Ja sam za njih prebučna. U Srbiji mi kažu da sam previše stidljiva. E sada možete da zamislite kako neki bučni Srbin može tamo da izleda. To su velika učenja, veliki izazovi. Ali to mi je veliki trening, kao sportisti. Mora u životu da postoji dril da bi čovek mogao da se pomeri dalje", ispričala je glumica za "Blic".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.