MAŠALA! RAZGOLITILA SE VODITELJKA NINA RADULOVIĆ: Dekolteom MAMI NA GREH, ovo samo ONA može FOTO
Nina Radulović, Foto: RTV Pink printscreen

fatalna

MAŠALA! RAZGOLITILA SE VODITELJKA NINA RADULOVIĆ: Dekolteom MAMI NA GREH, ovo samo ONA može FOTO

Polemisalo se na mrežama i da li je lepa brineta išla kod estetskog hirurga ili ne.

Objavljeno: 18:23h

Voditeljka emisije “Srcem kroz ravnicu”, Nina Radulović (37), često je prglašavana za jednu od najlepših lica na javnoj sceni. Na Instagramu ima 186.000 pratilaca s kojima deli detalje iz privatnog života.

Bivša supruga glumca Branislava Lečića je jedna od najzgodnijih voditeljki koja pleni šarmom i harizmom. Ona je na društvenim mrežama podelila fotografiju u majici neobičnog kroja koja je istakla njene bujne grudi.

To je dovelo do polemike na društvenim mrežama da li je lepa voditeljka konačno pokleknula i išla kod estetskog hirurga ili ne.

- Ogledalce, ogledalce na mom zidu… (Mirror, mirror on the wall ..) - napisala je Radulovićeva u postu uz reči iz dobro poznate bajke o Snežani i 7 patuljaka.

Nina često ističe dekolte, ali sudeći prema njenim ranijim slikama njen dekolte je naglo nabujao, pa ne čudi što je to pobudilo sumnje da je ugradila silikone. Ona je inače pobornik prirodnog izgleda i jednom prilikom u razgovoru za medije je negirala da je ugradila silikone u grudi i time je stavila tačku na svaku dalju priču na tu temu.

- Nisam ugradila silikone. To je do fotografije, stava, haljine, ali lepo je pisati o nekim lepim stvarima - rekla je svojevremeno Nina za medije.

Bonus video:

00:14

Nina Radulović pomutila um svima dekolteom

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.