POSLE TOLIKO GODINA, PIKANTERIJE IZ PORODICE IZAŠLE NA VIDELO: Zašto se o bratu Lepe Brene GODINAMA ćutalo?
Lepa Brena, Foto: Ana Paunković

isplivalo

POSLE TOLIKO GODINA, PIKANTERIJE IZ PORODICE IZAŠLE NA VIDELO: Zašto se o bratu Lepe Brene GODINAMA ćutalo?

Brat Lepe Brene takođe je vrlo taletnovan za muziku

Objavljeno:

Mada izuzetno talentovan i vredan brat Lepe Brene nije imao sreće da postane mega zvezda kao sestra.

Faruk Jahić ima slavujski glas, nažalost, samo mali krug ljudi mogao je do pre par godina da se uveri u njegovu darovitost.

Pre sedam godina, tačnije, on se pojavio u emisiji „Nikad nije kasno“, bio je jedan od takmičara, a iz publike ga je bodrila ko drugi do sestra.

Ko je brat Lepe Brene?
Ko je brat Lepe Brene?foto: Espreso

U jednom momentu brat i sestra su čak i zapevali na sceni zajedno, a posle su pojasnili zašto Brena nikada bratu nije pomogla u karijeri.

– Bilo bi previše Jahića na estradi, a ja sam to prepustio sestri, koja je to znala bolje da iznese – rekao je duhovito tada Faruk, na šta se Brena nadozvezala rečima da se pomalo oseća krivom što nije nešto po tom pitanju preduzela.

1 / 2 Foto: Youtube printscreen/Lepa Brena

Splet okolnosti, nepažnja, neovoljna želja sve to zajedno dovelo je do toga da brat Lepe Brene krene nečim drugim da se bavi, dok mu je muzika ostala tiha patnja.

Na svi porodičnim slavljima on ipak voli da se lati mikrofona, što raduje goste jer to radi s puno topline u glasu, što bi se reklo iz duše.

Budući da za sedam godina Faruk nije snimio pesmu, niti album veruje se da je smatrao da je ipak kasno za nove profesionalne početke.

Bonus video:

03:12

PRIJOVIĆKA SE U CRNOJ GORI ZAGREVA ZA ARENU: Imam tremu, spremila sam poseban repertoar! Lepa Brena joj dala OVAJ NEOBIČAN SAVET

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.