PRVI MUŽ GOCE BOŽINOVSKE OTKRIO SVE DETALJE PORODIČNE SVAĐE! Pevačica i ćerka u SUKOBU?
Goca Božinovska, Foto: Damir Dervišagić

SUKOB!

PRVI MUŽ GOCE BOŽINOVSKE OTKRIO SVE DETALJE PORODIČNE SVAĐE! Pevačica i ćerka u SUKOBU?

Vučković je govorio o odnosu ćerle Jelene i Goce

Objavljeno:

Kompozitor i prvi muž pevačice Goce Božinovske, retko se pojavljuje u javnosti, ali kada se to desi, dugo se priča o njegovim izjavama.

Tako je bilo i nedavno kada je progovorio o odnosu ćerke Jelene sa majkom Gocom Božinovskom.

- Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki konflikt - kazao je Vučković pa dodao:

 Rade Vučković
Rade Vučkovićfoto: Filip Plavčić

- Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom - rekao je Rade, prenosi "Story".

Kako navodi Vučković, a prenose mediji, on smatra da je razlog sukoba Jelene i Goce, jedna emisija u kojoj je Božinovska bila i u kojoj je rekla da je njena ćerka izmislila udaju.

Goca Božinovksa
Goca Božinovksafoto: Dragana Udovičić

Da podsetimo, Goca Božinovska svojevremeno je pričala kako nije odrasla u izobilju.

- Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam niti me je zanimalo - pričala je ona i dodala:

- Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve - rekla je Goca o svom odrastanju.

Bonus video:

02:52

NIKAD ISPRIČANA TEŠKA PRIČA: Božinovskoj upucali još jednog momka, u trenutku ubistva bila pored njega (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.