NA OVOG CRNOGORCA PALE SU MNOGE SRPKINJE: Emocije PRŠTE na sve strane, OKRENUO NOVI LIST?
Mensur Ajdarpašić, Foto: Instagram printscreen/mensur_ajdarpasic

selfi

NA OVOG CRNOGORCA PALE SU MNOGE SRPKINJE: Emocije PRŠTE na sve strane, OKRENUO NOVI LIST?

Društvene mreže su postale nezaobilazan deo života mnogih, uključujući i poznate ličnosti.

Objavljeno:

Danas je Mensur Ajdarpašić, popularna medijska ličnost, odlučio da otvori svoju ličnu kutiju emocija i podeli nešto više od svoje uobičajene fasade. Selfi koji je objavio na Instagramu nije običan selfi - on je pokazao nežniju i dublju stranu Mensura koju je dosad skrivao.

Na fotografiji, Mensur je nasmejanog lica i na njegovom licu naziru tragovi sreće i razmišljanja. Njegove karakteristične naočare, koje inače nosi kao svoj zaštitni znak, nije zaobišao ni na ovoj fotografiji.

Ovaj selfi je izazvao lavinu pozitivnih reakcija među njegovim pratiocima. Komentari ispod objave preplavljeni su porukama podrške, ljubavi i divljenja prema ovom neočekivanom. Mensur je očigledno dotakao emocije svoje publike, pokazujući da je ispod njegove snažne spoljašnjosti i samouverenosti još mnogo dubljih slojeva.

Ova objava takođe je otvorila dijalog o važnosti pokazivanja ranjivosti i autentičnosti na društvenim medijima. Dok je Mensur Ajdarpašić poznat po svojoj oštroj retorici i snažnom stavu, ovaj selfi ga je prikazao kao osobu koja takođe ima svoje trenutke introspekcije i dubokih razmišljanja.

Iako je to samo jedna objava na Instagramu, Mensur Ajdarpašić je uspeo da podeli sa svojom publikom iskreni trenutak emocije.

On je dokazao da iza svake javne ličnosti postoji kompleksnost ličnosti koja zaslužuje da bude razmatrana i poštovana. U svetu gde slike govore više od reči, Mensur je pokazao da svaka slika ima svoju priču - priču koja može da inspiriše, poveže i podstakne dublje razmišljanje.

Bonus video:

00:31

MENSUR ZADOVOLJAN STEFANOVIM PONAŠANJEM! Ajdarpašić posetio Karićevu kuću pa nazdravio sa Osmanom: Gospodski si to odradio! VIDEO

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.