SEĆATE LI SE HIT PESME "PLAVI SLON"? Evo gde je danas ČUVENA grupa Twins FOTO
Twins, Foto: Printscreen/ YouTube/ twinsmusic

nekad i sad

SEĆATE LI SE HIT PESME "PLAVI SLON"? Evo gde je danas ČUVENA grupa Twins FOTO

Grupu su osnovali 1993. godine, ali posle deset godina odlučili da se povuku sa estradne scene.

Objavljeno: 17:36h

Među brojnim dens grupama koje su se proslavile devedesetih godina, našla se i grupa „Twins“ koju su činili brat i sestra, Manuela Đurović i Neša Kostrešević.

Njihovu karijeru obeležio je hit „Plavi slon“, odnosno duet sa Erom Ojdanićem.

Njihovi roditelji emigrirali su iz Bosne i Hercegovine u Švajcarsku, a na samom početku nije bilo reči o tome da će i Manuela biti deo grupe.

„Imao je samo 17 godina kada je poželeo da snimi prvi album, iz tog razloga sam krenula u Beograd iz Švajcarske. Više da mu budem podrška i organizator svega. Međutim, kada sam mu otpevala prateće vokale u studiju, Žika Milenković nas je pitao kako će se zvati grupa. Rekla sam mu da nema grupe i da Neša to sam radi. Onda je on naglasio da se super uklapamo u ubedio nas je, tako sam ja i došla u grupu“, objasnila je tada Manuela.

1 / 2 Foto: Printscreen YouTube/twinsmusic

Ipak, posle devet albuma, odlučili su da se vrate u Švajcarsku.

„Od „Plavog slona“ je stvarno krenulo ludilo. Nadovezivali smo albume godinu za godinom. Recimo, u 2000. godini smo imali čak 54 zakazana leta. Bili smo non-stop na putu i po aerodromima i u jedno trenutku je došlo do prezasićenja“, rekla je tada pevačica.

Neša je ostao u muzičkim vodama, a oprobao se i u produkciji, dok se Manuela udala i sa suprugom otpočela biznis u oblasti osiguranja.

„Jesam bio mlađi brat i nekako je još uvek tako. Dupli sam blizanac u horoskopu. Živeo sam srcem. Mnogo sam bio naivan. Nikada nisam razmišljao da ima loših ljudi, nego da je sve raj. A onda život čini svoje“, izjavio je jednom prilikom Neša, piše Blic.

Bonus video:

02:28

UDARAJU NA VOĐE GRUPA, ALI NI ONI NISU IZOSTAVLJENI! Radulović o velikoj akciji policije i potrage za iregularnim migrantima

(Espreso/Nova/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.