DA LI JE ONA NAJVRELIJA MAMIKA U SRBIJI? Helena se SKINULA i pokazala REŠ PEČENO nauljeno TELO
Helena Topalović, Foto: Instagram/helena_topalovic

hot!

DA LI JE ONA NAJVRELIJA MAMIKA U SRBIJI? Helena se SKINULA i pokazala REŠ PEČENO nauljeno TELO

Helena se pohvalila svojom izvajanom figurom nakon porođaja.

Objavljeno:

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, porodila se početkom prošlog meseca i na svet je donela devojčicu kojoj su ona i njen izabranik dali ime Dominika.

Nakon samo mesec i po dana od porođaja, mlada mama se skinula u kupaći i pokazala svoje izvajano telo.Helena je podelila na svom Instagram profilu sliku u kupaćem, dok je stajala u bazenu i držala svoju naslednicu u naručju.

Helena Topalović se skinula u kupaći i pokazala telo mesec i po dana nakon porođaja
Helena Topalović se skinula u kupaći i pokazala telo mesec i po dana nakon porođajafoto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Topalkova mezimica je pozirala u zelenom kupaćem, koji je dodatno naglasio njene atribute. Komentari mnogobrojnih fanova su se samo nizali ispod objave, a mnoge žene nisu mogle da veruju kako izgleda mesec i po dana nakon porođaja.

Nedavno je Helenin otac Milan Topalović Topalko otkrio da je Helena pokrenula privatni biznis.

- Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem... - krenuo je Topalko.

Topalko je istakao kako njegova naslednica i njen partner izdaju stanove od čega zarađuju dosta novca.

- Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje - otkrio je pevač za "Grand".

Bonus video:

00:09

Helena Topalović izašla iz porodilišta

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.