OGLASILA SE KATARINA GRUJIĆ: Otkrila šta joj se ZAISTA DESILO i kakvo je NJENO ZDRAVSTEVNO STANJE
Katarina Grujić, Foto: Espreso

pevačica otkazala nastupe

OGLASILA SE KATARINA GRUJIĆ: Otkrila šta joj se ZAISTA DESILO i kakvo je NJENO ZDRAVSTEVNO STANJE

Pevačica Katarina Grujić oglasila za medije nakon što joj je pozlilo na jednom nastupu.

Objavljeno:

Katarina Grujić usled premorenosti zbog posla i učestalih nastupa, doživela je kolaps organizma. Ona već nedelju dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju, zbog čega je bila primorana da otkaže večeračnji nastup na prestoničkom splavu.

Uprkos lošem zdravstvenom stanju, ona je juče održala nastup u Tuzli i nakon sto se vratila u Beograd, shvatila da nema snage za večerašnji nastup.

- Kaća je kao pravi profesionalac u Tuzli pevala nekoliko sati pod temperaturom, bez prestanka. Nije želela da razočara publiku koja je platila kartu za njen nastup. Nekoliko puta je na bini htela da se sruši i silazila je s iste kako bi se umila i popila malo vode. Vraćala se nazad i trudila se da niko ne primeti kako joj je loše - rekao je izvor blizak pevačici.

Katarini Grujić pozlilo na nastupu
Katarini Grujić pozlilo na nastupufoto: Damir Dervišagić

Domaći mediji kontaktirali su Katarinu koja je potvrdila da se loše oseća i da narednih dana mora da ostane u krevetu i oporavi se.

Oglasila se Katarina Grujić nakon što joj je pozlilo na nastupu
Oglasila se Katarina Grujić nakon što joj je pozlilo na nastupufoto: Privatna arhiva

- Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana. Očigledno je ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda jos jača i bolja. Ovih nekoliko dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gde smo stali- poručila je Grujićeva.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.