BRESKVICI OTKAZALI NASTUP U VRANJU ZBOG NEGATIVNE ATMOSFERE? Ona se HITNO OGLASILA, da li je ovo moguće?
Anđela Ignjatović Breskvica, Foto: prentscreen/youtube/ AmiG Show

svi detalji

BRESKVICI OTKAZALI NASTUP U VRANJU ZBOG NEGATIVNE ATMOSFERE? Ona se HITNO OGLASILA, da li je ovo moguće?

"Zbog svih vas koji cenite i poštujete to što radim i koji mi dajete vetar u leđa, obećavam da neću stati", rekla je Breskvica

Objavljeno: 18:12h

Mlada izvođačica Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se, nakon što su joj samo dan pred koncert koji je sutra, 28. avgusta trebalo da održi u Vranju, orgnaizatori otkazali.

Naime, nakon što se podigla medijska prašina i zabrana nastupa Breskvice u Banja Luci, čelnici manifestacije odlučili su da njen nastup otkažu kako, po njihovom mišljenju, ne bi negativnu atmosferu stvorili i u Vranju.

Ona se ovim povodom oglasila na mrežama i navela:

Breskvica o otkazanom nastupu u Vranju
Breskvica o otkazanom nastupu u Vranjufoto: Matana Micovic/ATAImages

- Dragi moji, kao što znate sutra, 28. avgusta, trebalo je da se družimo na trgu u Vranju. Moj menadžment je tokom jučerašnjeg dana obavešten da je koncert otkazan bez argumentovanog opravdanja. Kao što znate, poslednjih deset dana suočavam se sa ogromnim pritiskom koji su mi pojedini ljudi ničim izazvani nametnuli i trudim se da se sa njim dostojanstveno nosim - navela je ona i dodala:

- Da li su organizatori podlegli tom pritisku ili su u pitanju neki drugi razlozi za koje javnost ne sme da zna ne mogu da tvrdim, ali mogu da vam kažem da sam u poslednjih mesec dana dobila na stotine vaših poruka u kojima sam videla koliko ste želeli da se družimo u Vranju.Zbog svih vas koji cenite i poštujete to što radim i koji mi dajete vetar u leđa, obećavam da neću stati.Vidimo se uskoro sa novim pesmama.Vaša Breskvica.

Objava malde pevačice povodom otkazivanja koncerta u Vranju
Objava malde pevačice povodom otkazivanja koncerta u Vranjufoto: Printskrin: Instagram/breskvica

Podsetimo, organizatori manifestacija "Dani Vranja" otkazali su koncert Anđele Ignjatović Breskvice, a o svemu su se pre nekoliko sati oglasili na mrežama.

- Povodom toga, kako ne bismo doveli kulturno turističku manifestaciju "Dani Vranja" u negativni kontekst i zvog reakcije građana stvorili negativnu atmosferu, doneli smo odluku da nastup estradne umetnice Breskvice otkažemo - stajalo je u saopštenju!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.