OGLASIO SE MLADIĆ OD KOJEG JE RITA ORA UZELA ZASTAVU: Evo šta se KRIJE iza svega
Foto: prentscreen/instagram/iam__gaga

zanimljivo

OGLASIO SE MLADIĆ OD KOJEG JE RITA ORA UZELA ZASTAVU: Evo šta se KRIJE iza svega

Scena albanske pevačice sa srpskom zastavom jedna je od glavnih tema

Objavljeno: 18:29h

Dečko iz Mađarske po imenu Borivoje, koji je pevačici albanskog porekla Riti Ori dao zastavu Srbije na koncertu, oglasio se domaće medije i izneo svoje utiske, ali nam otkrio da obožava Srbiju.

Borivoje, kako je objasnio je Mađar, ali pošto je iz mešovitog braka, majka mu je Srpkinja zbog čega je zastavu i poneo na koncert.

- Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, isao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili probelm - otkrio je Borivoje za Telegraf.

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo.

- Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije više bio sa zastavom Srbije sem mene.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao i sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu "da se veoma razočarao u Ritu".

- Nisam imao nikakav problem posle toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je video da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju - završava Borivoje

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.