NOVI DETALJI SA SVADBE DARKA LAZIĆA: Pevač poštuje sve SRPSKE OBIČAJE, a OVO nikako NIJE SMEO da uradi
Darko Lazić, Foto: PETAR ALEKSIĆ

da li je moguće?

NOVI DETALJI SA SVADBE DARKA LAZIĆA: Pevač poštuje sve SRPSKE OBIČAJE, a OVO nikako NIJE SMEO da uradi

Pevač poštuje sve tradicionalne običaje

Objavljeno: 15:47h

Darko Lazić danas će se pred Bogom zareći na večnu ljubav svojoj izabranici Katarini sa kojom se u decembru tajno venčao u opštini.

Svatovi su se okupili još jutros i uveliko slave, a nakon što je Darko došao po mladu, uputili su se ka crkvi u Brestaču gde će obaviti svečani čin.

Mediji se nalaze na licu mesta, u Darkovom rodnom mestu gde je trenutno mirno i sve spremno za doček svadbene povorke, a tamo su mediji zatekli trubače koji se zagrevaju za njihov doček.

Trubači su tu za održavanje atmosfere
Trubači su tu za održavanje atmosferefoto: Petar Aleksić

Takođe, ispred Darkove kuće nema nikog vidi se samo raskošna dekoracija i stolovi gde su se veselili pred odlazak.

Prolaznici koje smo tamo zatekli kažu da je Brestač od ranih jutranjih sati veseo i da se neprestano ore trube u znak velikog veselja koje folker pravi.

1 / 5 Foto: PETAR ALEKSIĆ

Podsećamo, crkveno venčanje će biti u Darkovom rodnom Brestaču. Svima je bilo neobično da će se zavetovati na večnu ljubav pred Bogom u sredu, kada se po običajima posti. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se Lazić i venčati.

– Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki – koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza – tvrde iz crkve.

– Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan – dodali su iz hrama.

Bonus video:

00:41

Darko Lazić iz prve pogodio jabuku

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.