OVO JE PRVI MUŽ ANE BEKUTE: Deset godina su živeli zajedno, a UPOZNALI su se na NESVAKIDAŠNJI NAČIN (FOTO)
Ana Bekuta, Foto: Damir Dervišagić

da li ste znali?

OVO JE PRVI MUŽ ANE BEKUTE: Deset godina su živeli zajedno, a UPOZNALI su se na NESVAKIDAŠNJI NAČIN (FOTO)

Spojila ih je ljubav prema muzici.

Objavljeno: 19:08h

Pevačica Ana Bekuta je imala veoma zanimljiv emotivni život, a u nekoliko navrata je istakla da je njena poslednja ljubav ujedno bila i ljubav njenog života, a malo ko zna da ona iza sebe ima jedan brak.

Milutin Mrkonjić Mrka je bio čovek kog je najviše volela – sa njim je upoznala pravu ljubav, a pre njega njen emotivan život je bio turbulentan.

Naime, Bekuta je pre nego što je upoznala Mrku bila je 10 godina u ljubavi sa Predragom Vidovićem Prejom, šabačkim muzičarem.

Ko je prvi muž Ane Bekute?
Ko je prvi muž Ane Bekute?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bubnjar je tada odlučio da promeni svoj muzički pravac, te je sa svojim bendom raspirao konkurs za pevačicu narodne muzike na koji se javila Nada Polić, odnosno Ana Bekuta. Spojila ih je ljubav prema muzici, ali njihova ljubav nije opstala.

Posle njega, Ana je zavolela klavijaturistu Slobodana Smakića, koji je bio osam godina mlađi od nje. Međutim, ni ta ljubav nije potrajala dugo.

Kada je upoznala Milutina Mrkonjića – znala je da sa njim želi da provede ostatak života. Počeli su da se zabavljaju 2012. godine, a on je preminuo 2021.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.