VODITELJKA PINKA U EMISIJI OPIPALA GRUDI OVOJ ŽENI: Uzela je da PROVERI, pa došla do NEVEROVATNOG zaključka (VIDEO)
Milica Kon, Foto: prentscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

mašala!

VODITELJKA PINKA U EMISIJI OPIPALA GRUDI OVOJ ŽENI: Uzela je da PROVERI, pa došla do NEVEROVATNOG zaključka (VIDEO)

Ona je bila radoznala, nije mogla da izdrži

Objavljeno:

Voditeljka Milica Kon na svom Instagram profilu podelila je video iz emisije koju vodi na televiziji "Pink" - "Kraljevi veselja".

Naime, Milica zajedno sa mladencima rodbinom i prijateljima ide na veselja, a na jednoj svadbi zaintrigirale su je grudi mlade.

- Da li su ovo prave grudi? - pitala je voditeljka.

- Pipaš i šta kažeš? - bila je tajanstvena mlada.

- Ja sam rekla prave. Vidi kako talasaju - zaključila je voditeljka.

Inače, Milica Kon u jednom svom intervjuu ispričala je nedavno da ne razgovara sa delom svoje familije.

- Nije da ne pričam sa celom familijom, ali nisam u kontaktu sa 90 posto njih. To su srpska posla. Nasledstvo, imovina, to mi je ostalo u amanet od mame pokojne. Tako da eto zato. Ona se posvađala sa tim delom familije i ja prosto ne mogu da nastavim kontakt, ako su oni nju povredili.

- Imovina se vodi na njenu rođenu sestru. Ja nemam nikakav deo. Nije ni da mi treba, ali to je moju majku pogodilo i tu smo završili priču - rekla je u svojoj ispovesti za "Hype" Milica Kon.

Problem se desio oko imovine
Problem se desio oko imovinefoto: RTV Pink printscreen

Da podsetimo, Milica Kon sa Markom Konom ima dvoje dece, Klaru i Ernesta, a naročito je emotivna priča kako je njen naslednik dobio ime.

- Klara je jedna pra prabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je... Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi - počela je priču Milica Kon, pa dodala:

- Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i videćemo i zatvorili vrata. To je za mene ostalo kao jedna velika trauma. On je savršen i dobro je nema neke zdravstvene posledice - istakla je voditeljka kroz suze.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.