MILICA SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Razbucala Mensura i Teodoru, pa otkrila da je DOBILA ponudu KOJA SE NE ODBIJA
Milica Veselinović, Foto: Petar Aleksić

brutalna

MILICA SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Razbucala Mensura i Teodoru, pa otkrila da je DOBILA ponudu KOJA SE NE ODBIJA

Bivša zadrugarka Milica Veselinović oglasila se za Espreso, te prokomentarisala sve aktuelene teme rijalitija "Elita".

Objavljeno: 21:19h

Bivša rijaliti učesnica Milica Veselinović oglasila se za portal Espreso, te prokomentarisala odnos bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i Teodore Radoičić, ali i druge aktuelne teme iz "Elite".

Naime, Milica nam je na samom početku otkrila kometariše zbližavanje Mensura i Teodore kao i da li misli da će uploviti u ljubavnu romansu.

- Mislim da su idealan par, bar po načinu Mensurovog učešća u rijalitijima. Da li ce ući u vezu ili ne, nije moja stvar. Dala sam sebi slobodu da komentarišem jer me pljuvao, što radi i ovih dana, a pratio je moje učešće kod moje podrške - rekla je Milica, a onda nam prokomentarisala i učešće Milene Kačavende u rijaliti, kao i njen odnos sa Anom Ćurčić:

Milica Veselinović o zbližavanju Mensura i Teodore
Milica Veselinović o zbližavanju Mensura i Teodorefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ana je imala dosta kontradiktornosti i u ponašanju i izjavama, a mislim da i Milena priča svoju verziju istine. Koliko sam ispratila Milena je bila uz Anu, nisu trebale kao zrele osobe sebi ovo dopustiti - rekla bivša zadrugarka za Espreso.

Milica o odnosu Milene Kačavende i Ane Ćurčić
Milica o odnosu Milene Kačavende i Ane Ćurčićfoto: Petar Aleksić

Jedna od najaktuelnijih tema trenutno jeste ljubavni trougao Stanije Dobrojević, Ameli Ahmić i Asmina Durdžića, te smo upitali Milicu kako ona sve to kometariše.

- Ljudi su spremni na svašta zarad rijalitija i svi pokušavaju na kartu žrtve izaći u prvi plan. Staniji ovo sve nije trebalo, ali čovek kad se zaljubi ne misli, vidim da se povukla i bez nje to nije zanimljivo.

Milica smatra da Stanija nije trebala sebi da dopusti priču sa Asminom i Ameli
Milica smatra da Stanija nije trebala sebi da dopusti priču sa Asminom i Amelifoto: Printscreen/ YouTube/ Stanija Dobrojević

Za sam kraj upitali smo Milicu da li će ona uću i Elitu i šta misli kako bi Mensur reagovao kada bi je ugledao na vratima Bele kuće.

Milica Veselinović otkrila da li ulazi u Elitu
Milica Veselinović otkrila da li ulazi u Elitufoto: Petar Aleksić

- Za sad stvarno ne. Imala sam ponudu, možda koja se i ne odbija, ali trenutno želim da se odmorim od svega. To da li bi Mensuru bilo svejedno ili ne da uđem stvarno me ne zanima. To je završena priča, komentarišem ga kao i sve ostale učenike.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.