DESINGERICA POVEZIVAN SA ŽENAMA SA JAVNE SCENE, A EVO KAKO JE TO UTICALO NA NJEGOV BRAK: Javno dao ovo OBEĆANJE
Desingerica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bio je iskren

DESINGERICA POVEZIVAN SA ŽENAMA SA JAVNE SCENE, A EVO KAKO JE TO UTICALO NA NJEGOV BRAK: Javno dao ovo OBEĆANJE

Reper već neko vreme privlači veliku pažnju medija

Objavljeno:

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, poručio je da nikada neće prestati sa suludim performansima na njegovim nastupima.

- Neću nikad prestati da udaram ljude čarapama i patikama u glavu. To je deo performansa. I kad su mi rekli da to ne radim, ja nisam odustao. Nema tu da li neko reaguje ili ne reaguje, jer mene ne zanima ko šta govori i ko šta piše. Mene to ne interesuje. Radim to što mislim da treba da radim, bitno mi je da se samo publika dobro provede. Nikad ne znam šta će dobro nastup da donese, ne smišljam unapred podu hvate - ističe Desingerica i otkriva kako njegova supruga reaguje na sve to što se dešava u javnom svetu.

- Supruga i ja smo imali konflikte oko natpisa za ženske osobe u medijima, konkretno za Maju Marinković. To je nešto što je loše po porodicu, rekla mi je da je loše da me povezuju sa drugim ženama. Žao joj je što je medijski to tako ispraćeno, nju to peče i boli. Što se toga tiče konkretno, zna kakva je situacija i da je ne varam - kaže Despić i dodaje:

- Šta da mi kažu roditelji na sve? Ja sam takav ceo život. Oni mi sve vreme pričaju i pričaju, ali meni to ne dolazi do mozga. Radim šta hoću sve vreme u životu, bez obzira na posledice. Uvek uradim ono što mislim da treba.

Otvoreno je govorio o mnogim temama
Otvoreno je govorio o mnogim temamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Reper je jedno vreme trenirao košarku.

- Pre sam igrao košarku. I kad sam bio najbolji u tome, nisam pratio košarku. Sport mi nije donosio novac i zato me privatno nije zanimao. Radim samo stvari koje mi donose novac. Sve što mi ne donosi novac me ne interesuje. Volim brze automobile, novac i sve što ide uz to. U kontaktu sam sa brojnim košarkašima, sve su mi to drugari. Igrao sam zajedno sa mnogima koji su danas vrhunski košarkaši. Dobar sam lik. Ne znam šta Nikola Jokić kaže za moju muziku, ali kada bude čuo, reći će da je moja muzika gas - smatra Dragomir.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.