NAKON SKANDALA ZBOG LJUBOMORNE MLADE: Tea se pojavila na snimanju Zvezda Granda, o njenom IZGLEDU će se PRIČATI
Tea Stoševka, Foto: Privatna arhiva

PRELEPA

NAKON SKANDALA ZBOG LJUBOMORNE MLADE: Tea se pojavila na snimanju Zvezda Granda, o njenom IZGLEDU će se PRIČATI

Nama je sve priznala.

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Tea Stoševka nedavno je doživela jednu neprijatnost zbog mlade na svadbi na kojoj je trebalo da peva. Naime, njoj je otkazan unapred dogovoren nastup na svadbenom veselju, a ona je tada za Espreso otkrila sve o tom skandalu.

– Svesna da sa mnogo žena ima problem sa mnom zbog mog izgleda, iako nikada nisam imala probleme na svadbi sa mladama koje su normalne. U prošlosti sam imala nekoliko svadbi na kojima nisam pevala jer mi kolege sa kojima treba da radim tu svirku kažu da mlada neće da ja pevam jer su ljubomorne. Ali mi to kažu odmah. Ali ovo posle šest meseci da mi kaže, to mi se još nije desilo. To znači da ona nije bila obaveštena o tome ko joj peva na svadbi, što mi je apsolutni apsurd. Ja da sam mlada znala bih svaki cvetić unapred gde će da stoji. Ali zato se uzme kapara unapred da bi se mi muzičari u tim situacijama zaštitili. Daju pare unapred, pa neka slobodno otkazuju - otkrila je Tea nedavno za Espreso.

Tea je tada pojasnila da vodi računa o stajlingu u zavisnosti od toga gde nastupa.

Tea Stoševka na snimanju Zvezda Granda
Tea Stoševka na snimanju Zvezda Grandafoto: Privatna arhiva

– Što se tiče pravila oblačenja (dress cod), kao neko ko se bavi pevanjem 11 godina, i te kako imam iskustva i znam kako se obući za klub kako za svadbu, kako za dečji rođendan. Svoj stajling uvek prilagodim događaju na kom pevam, ali bitno mi je i da ostavim svoju autentičnost. No, i do grla da se zakopčam moja pojava će nekima smetati. Ali to je njihov problem ne moj. Mlade koje imaju hrabrosti da mene slušaju na svojoj svadbi su posebne, lepe i jake žene pune samopouzdanja, kakva sam i ja. Takve žene su vredne divljenja - rekla je Tea za naš portal.

Tea Stoševka o skandalu na svadbi
Tea Stoševka o skandalu na svadbifoto: Privatna arhiva

Interesantno je da je Tea jedna od takmičarki u novoj sezoni šoua "Zvezde Granda". Ona je za scenu popularnog takmičenja odabrala stajling u kojem izgleda više nego izazovno i nema sumnje da će gledaocima ovakvo njeno izdanje privući veliku pažnju.

Bonus video:

00:29

GDE ONA STANE TU TRAVA NE RASTE: Espreso na nastupu Tee Tairović, SKAČE PRITISAK

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.