KAKVO TELO TIĆA IMA? TANGICAMA ZAPALILA OBALU: Izgledom DIKTIRA vremensku prognozu, ŠTA JE OVO LJUDI?
Tijana Milentijević, Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

grmi kako izgleda

KAKVO TELO TIĆA IMA? TANGICAMA ZAPALILA OBALU: Izgledom DIKTIRA vremensku prognozu, ŠTA JE OVO LJUDI?

Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana po svom prvom velikom hitu, ponovo je slobodna, evo šta joj je sada prioritet.

Objavljeno:

Pevačica Tijana Milentijević koja je nedavno napravila haos na mrežama kada je pozirala u tangama i pokazala zanosne obline, a sada je priznala je da je raskinula emotivnu vezu, te da je ponovo slobodna, iako je nedavno poručila da je srećno zaljubljena.

"Nisam više zauzeta. Slobodna sam i više mi odgovara u ovom trenutku to. Posvećujem se karijeri, usmerena sam samo ka tome", rekla je Tijana Milentijević i dodala da je ovu odluku donela jer prvenstveno želi da se posveti svojim prioritetima, a karijera je svakako jedan od njih - "Želim da budem sama i posvetim se onome što mi je prioritet".

Inače, Tijana je nedavno objavila i zajedničke trenutke sa svojim, sada već bivšim dečkom - "U vezi sam, da, ne traje dugo, ali se nadam da će sve ostati kako jeste. Srećna sam, zaljubljena i ispunjena. Važno mi je da je zanimljiv, da me poštuje i da me zasmejava", rekla je Žena od sultana nedavano, ali nažalost to nije potrajalo.

1 / 8 Foto: printscreen/instagram/tijanamilentijevic.official

Nakon još jedne uspešne sezone i zarađenog novca, Tijana se opuštala i "punila baterije" na letovanju u Hurgadi, a iz Egipta je objavila provokativne fotografije u kupaćem kostimu i u prvom planu su njene "nove" silikonske grudi.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.