DOŽIVEO VELIKI USPEH I NAPRASNO NESTAO: Danas je NEPREPOZNATLJIV, a tek da vidite čime se sada BAVI
Pevač, Foto: Print Screen Youtube/Zoran Vanev

da li je se sećate?

DOŽIVEO VELIKI USPEH I NAPRASNO NESTAO: Danas je NEPREPOZNATLJIV, a tek da vidite čime se sada BAVI

Otpeva je čuveni hit "Južna pruga", a onda promenio život iz korena

Objavljeno:

Pevač makedonskog porekla, Zoran Vanev snimio je početkom dvehiljaditih veliki hit „Južna pruga“ koji ga je učinio jednim od najpopularnijih muzičara na estradi. Ova pesma postala je himna srpskih gastarbajtera, a onda je i Zoran postao jedan od njih.

Već godinama živi u Švajcarskoj gde se okrenuo poslovima u oblasti zdravstevenog osiguranja. Ovime je počeo da se bavi nakon završenog Fakulteta za prirodnu medicinu, ali je muzika i dalje ostala njegova velika ljubav.

S obzirom na to da se njegovi hitovi i danas slušaju, ljudi ga traže, a on povremeno nastupa kada se zaželi scene i publike.

„Imam i dodatnu profesiju, ali muzika meni ostaje kao gen koji je urođen i uvek ću se truditi da budem aktivan pa makar i ovako malo. Za dodatnu profesiju, koja mi je zadnjih četri godine sada glavna profesija, a to je da sam diplomirao na Fakultetu za Prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj“, rekao je Zoran ranije.

Danas nosi titulu doktora, a stekao ju je nakon napornih studija.

„Moje studije su trajale celih pet godina od ponedeljka do nedelje (bez pauze), zato što sam studirao od ponedeljka do petka na prirodnom odseku, a svake subote i nedelje sam izučavao konvencionalnu medicinu“, rekao je on jednom prilikom, piše Blic.

Iako povremeno nastupa, estrada mu ne nedostaje.

„Zato sam i nestao sa estrade, ali se ne kajem uopšte, zato što se sada bavim jako korektnim poslom. Imam svoju praksu u Cirihu već četri godine i kao doktor prirodne medicine sam priznat kod zdravstvenih osiguranja“ otkrio je pevač.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.