EVO ŠTA OD ŠKOLE IMA SUZANA MANČIĆ: Bićete FRAPIRANI kada budete saznali njeno OBRAZOVANJE
Suzana Mančić, Foto: ATA IMAGES

da li ste znali?

EVO ŠTA OD ŠKOLE IMA SUZANA MANČIĆ: Bićete FRAPIRANI kada budete saznali njeno OBRAZOVANJE

Mančićeva je dugi niz godina deo javne scene

Objavljeno:

Suzana Mančić srpska je glumica, pevačica i voditeljka. Rođena je 22. novembra 1956. godine u Beogradu.

Suzana je odrasla u rodnom gradu sa majkom Verom i ocem Aleksandrem. Pošto je jedinica, roditelji su joj bili u potpunosti posvećeni i trudili su se da joj omoguće bezbrižno detinjstvo.

Prvih nekoliko godina života se borila sa astmom i uspela je da se izleči. Dok je ležala u krevetu, majka Vera je satima čekala isped robne kuće Beograd da bi joj kupila omiljenu igračku.

Suzana je posebno volela časove muzike i plesa koje je imala u vrtiću. Obožavala je Đorđa Marjanovića i sa majkom je išla na veliki broj njegovih koncerata.

Najlepše joj je bilo kod baka u Pirotu i Valjevu gde je dosta vremena provodila u prirodi. Suzana je završila osnovnu školu „Đura Strugar“ i Petu beogradsku gimnaziju. Već na početku školovanja je stekla prijatelje sa kojima se i dan-danas druži. Uvek je bila jedan od najboljih učenika u razredu.

Uporedo je išla u srednju baletsku školu „Lujo Davičo“ i želela je da postane balerina, ali ruski pedagog joj je rekao da je previše krupna i da bi trebalo da trenira košarku.

Pred kraj gimnazije je postala članica muzičke grupe Trag sa kojom je snimila ploču i nastupala na koncertima i festivalima. Nakon toga je upisala Pravni fakultet, koji je zbog estradne karijere, završila posle deset godina. Tokom studija se zaljubila u jednog od direktora Energoinvesta sa kim je živela u Kuvajtu.

Raskinuli su nakon godinu dana veze i Suzana se vratila u Beograd. Pošto nije želela da zavisi od roditelja, radila je slabije plaćene poslove kao što su sinhronizacija crtanih filmova, reklame na RTS, i sl. Ubrzo je dobila ponudu da vodi emisiju „Loto“.

Preko noći je postala velika zvezda, ali nije dozvolila da je popularnost promeni. Obožavaoci su joj slali gomile pisama u kojima su joj nudili putovanja, traktore, itd.

Bonus video:

01:32

SUZANA MANČIĆ OTKRILA SVE O SVOJIM ĆERKAMA! Natalija se bavi ilustrovanjem poštanskih marki, A NA TEODORU JE POSEBNO PONOSNA!

(Espreso/Biografija.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.