ONA JE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI, PRIČA SE DA SE RAZVODI OD ESRADNOG MOĆNIKA: Treća osoba se MEŠA u brak!?
Ana Radulović, Foto: Privatna arhiva

preokret

ONA JE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI, PRIČA SE DA SE RAZVODI OD ESRADNOG MOĆNIKA: Treća osoba se MEŠA u brak!?

Stavila tačku na nagađanja!

Objavljeno:

U domaćim medijima se pojavila vest da se voditeljka "Zadruge", Ana Radulović, navodno razvodi od svog supruga Mirčeta Radulovića.

Ana je u svakom intervjuu kada su je novinari upitali da li ima probleme u braku, govorila da je među njima sve u najboljem redu i da joj je on najveća podrška u životu.

Iako Ana ne deli često zajedničke fotografije na društvenim mrežama, često je možemo videti u zagrljaju svog supruga na nekim javnim događajima.

Ana Radulović o razvodu
Ana Radulović o razvodufoto: Espreso

U domaćim medijima se pojavila vest da su prijatelji ovog estradnog para otkrili da se Ana i Mirče navodno razvode i da je u sve upletena i treća osoba.

- Mirče mi je rekao da se razvode i da je ipak u pitanju treća osoba. Nije hteo da ulazi u detalje - priča izvor za "Skandal".

1 / 6 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Anu, a ona je demantovala ove navode i istakla da Mirče i ona uživaju u ljubavi:

- Navodi naravno nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznali od trećih izvora već od mene - rekla je Ana.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.