PUSTI BRIGU I OVE NEDELJE S VAMA: Nedeljko Bajić i Nina Nešković otkrili detalje sa snimanja filma Heroji Halijarda
Pusti brigu, Foto: Kurir

sjajna ekipa

PUSTI BRIGU I OVE NEDELJE S VAMA: Nedeljko Bajić i Nina Nešković otkrili detalje sa snimanja filma Heroji Halijarda

Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac obećavaju još jedno zabavno popodne uz "Pusti brigu" danas od 17.10 časova samo na Kurir televiziji !

Objavljeno:

Ovonedeljni gosti emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji su Nedeljko Bajić, glumac i producent, glumica Nina Nešković, kao i Stefan Simonović i Filip Zivanović, koji se nalaze na čelu organizacije Srpska omladina za Kosmet.

Ove nedelje bilo je reči o filmu Heroji Halijarda, film na kojem je Nedeljko Bajić, sa svojom porodicom, a na čelu sa Radošem Bajićem, radio punih pet godina. Film je posle samo jednog prikazivanja zatvorenog tipa, na Sarajevo film festivalu, doživeo brojne oprečne kritike. Mlada glumica, Nina Nešković u filmu tumači jako zapažen lik supruge koja živi u neizvesnosti, čekajući da se suprug vrati iz rata. Radnja filma se odigrava 1944. godine. Nina otkriva da joj je posebna čast i odgovornost što u filmu igra sa svojom bratanicom, petogodišnjom Srnom Neškovic, koja u filmu igra Nininu ćerku. Nedeljko nam je pričao o tome kako je raditi s porodicom, kakav je Radoš kada se naljuti i na koji način izražava negativne kritike. Nedeljko je u studiju i zapevao, za mikrofonom se oprobala i Nina.

Drugi deo emisije oplemenila su dva momka, prava dva heroja velikog srca, Stefan Simonović i Filip Zivanović, koji se nalaze na čelu organizacije Srpska omladina za Kosmet, koji nesebično i neprestano pomažu našem narodu u južnoj srpskoj pokrajini.

Kao i svake nedelje tu su i čuveni specijaliteti Dejana Šutanovca, orkestar koji svake nedelje upotpuni atmosferu, kao i komšinica Jasmina Stijović koja sve nasmeje do suza.

Ne propustite još jedno izdanje emisije "Pusti brigu" danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:02

ZABAVNO I RASPEVANO POPODNE UZ VAŠU OMILJENU EMISIJU! Sjajni gosti i dobra atmosfera i ovog vikenda u Pusti brigu od 17.10

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.