PRIJA BEZ TRUNKE KOMPLEKSA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Ne stidi se POČETAKA, zato je tako i VELIKA!
Aleksandra Prijović, Foto: Youtube printscreen/Kiki Video

iskrena!

PRIJA BEZ TRUNKE KOMPLEKSA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Ne stidi se POČETAKA, zato je tako i VELIKA!

Prija o operacijama i izgledu na početku karijere

Objavljeno: 09:08h

Pevački talent Aleksandre Prijović je zaista neosporan. Ima brojne hitove, puni Arene i sve veće dvorane širom regiona, a njen fan klub iz dana u dan ima sve više obožavatelja.

Osim o muzičkom uspehu, često se polemiše i o njenom fizičkom izgledu pa tako u javnost neretko isplivaju fotografije s početka pevačicine karijere.

Prijovićeva se ne stidi svog izgleda, a sada je otkrila kako se oseća kada u medijima vidi svoje "pre i posle" fotografije.

Šta je Prijovićka sve uradila na sebi?
Šta je Prijovićka sve uradila na sebi?foto: PETAR ALEKSIĆ

- Kad vidim svoje stare fotografije, predivno se osećam… Šalim se. Svakako se ne sramim tih fotografija jer sam to bila ja. Pored mene trenutno sedi moj šminker koji je najbolji u državi i zna koliko te šminka može ulepšati, ali i poružniti. Neko je svojevremeno mislio kako je način na koji me šminkaju prikladan i da tako treba da izgledam. Sad kad se setim tog perioda, sigurno se ne bih odlučila na takav stajling, frizuru i šminku, ali ja u tom trenutku nisam znala za bolje, a ljudi koji su to radili mislili su da tako treba - rekla je Prija za Story.hr i dodala:

Evo kako Aleksandra Prijović izgleda danas
Evo kako Aleksandra Prijović izgleda danasfoto: Petar Aleksić

- Nikad nisam skrivala da sam imala estetske korekcije, to se vidi. Ono što sam htela, na sebi sam minimalno promenila. Najbitnije mi je bilo da to ne izgleda napadno. Sad se osećam bolje. Samo bih htela da naglasim, ne krivim nikog, ali smatram da sam tad trebala izgledati prikladnije svojim godinama - iskrena je Aleksandra.

Njene fotografije sa početka karijere možete pogledati u galeriji ispod.

1 / 4 Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.