ZA ŽENOM EMIRA KUSTURICE ČEZNULO JE CELO SARAJEVO: Ljubav im bila TURBULENTNA, a evo kako sada IZGLEDA njegova Maja
Emir Kusturica, Foto: Profimedia

ljubavna priča

ZA ŽENOM EMIRA KUSTURICE ČEZNULO JE CELO SARAJEVO: Ljubav im bila TURBULENTNA, a evo kako sada IZGLEDA njegova Maja

Reditelj Emir Kusturica četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima dvoje dece Stribora i Dunju

Objavljeno:

Priča Emira Kusturice i njegove supruge o upoznavanju i zabavljanju ostavila je bez daha one koji su je čuli kad ju je reditelj jednom prilikom ispričao. Kako je rekao Kusturica, on i Maja su se zabavljali pre nego što je otišao u Prag na studije, ali da se ljubav kod njega nije ugasila.

Naime, Maja je u trenutku udaje za Emira bila jedna od najljepših žena u Sarajevu.

– Zabavljali smo se jedno vreme i pred moj odlazak u Prag na studije odlučio sam raskinuti s njom. Složio sam joj neku priču, čak sam joj rekao da imam drugu devojku, i ona je u suzama otišla. Nakon toga sam se spakovao i otputovao u Prag – ispričao je jednom Kusturica o početku njihove ljubavne priče.

Međutim, nakon što je studirao u Pragu nekoliko meseci, slučajno je naišao na prijatelja iz Sarajeva koji mu je rekao kako njegovu Maju obleću šarmeri i da će ona kad tad na njega zaboraviti i pronaći drugoga. To je teško pogodilo Emira koji je shvatio da je Maja ipak žena njegovog života.

Kako je rekao Emir Kusturica, on i Maja su se zabavljali pre nego što je otišao u Prag na studije
Kako je rekao Emir Kusturica, on i Maja su se zabavljali pre nego što je otišao u Prag na studijefoto: Profimedia

– Ujutru sam uhvatio voz i preko Horgoša, Beograda i Zagreba stigao u Sarajevo – ispričao je Emir koji je bio odlučan da ponovo vrati svoju ljubav – ali nije mu odmah krenulo sve po planu. Naime, saznao je da je Maja otišla na Jahorinu s drugim muškarcem, međutim on nije odustajao. Odlučio je da je potraži na planini iako je bila u društvu drugog.

Maja se zabavljala u društvu sina Bebe Selimovića, te je taman bila spremna da mu pokloni svoje srce, kad se u njen život na dramatičan način vratio Emir i zakleo joj se na večnu ljubav. Seli su da popiju kafu u centru Sarajeva, a Maji je bilo dosta Emira – odlučila je da mu kaže kako je ni najmanje ne zanima. Reditelj se pokunjeno vratio u Prag, a onda je odlučio kako neće odustati. Morao je da uveri Maju da je nije prevario, kao što joj je već rekao, te da joj je uvek bio emocionalno veran.

Tako je svakog vikenda vozom iz Praga putovao u Sarajevo, a na kraju je ona popustila – i udala se mesec dana kasnije za Emira.

Od tada do danas reditelj je u srećnom braku, a nikada se oko njih dvoje nisu pleli nikakvi tračevi ni skandali.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.