SEĆATE LI SE OVE ŽENE MAČKE? 90-ih bila NAJFATALNIJA u Srbiji, EVO kako sad izgleda
Aleksandra Perović, Foto: Printscreen/Youtube/bracinac

nekad i sad

SEĆATE LI SE OVE ŽENE MAČKE? 90-ih bila NAJFATALNIJA u Srbiji, EVO kako sad izgleda

Ušla u rijaliti, pa nestala sa estrade i rodila sina!

Objavljeno: 10:35h

Aleksandra Perović proslavila se zahvaljujući muzičkoj grupi "Mobi Dik" u koju je došla kao zamena Ani Stanić. Nekadašnja pevačica povukla se sa estrade i danas je uspešna profesorka.

- Volela bih da imam novu pesmu, ali bih da izbegnem konstantno pojavljivanje u emisijama. To mi više nije interesantno. Dešava mi se da me ljudi prepoznaju i pitaju kad će nešto novo, pa ću možda u skorije vreme poraditi na nekoj novoj pesmi - najvila je Perovićeva nedavno.

Posle angažmana u "Mobi Diku", Aleksandra se posvetila solo karijeri. Takođe, bila je učesnica rijalitija "Survajver", ali je odjednom nestala sa malih ekrana.

1 / 3 Foto: Damir Dervisagic

Aleksandra danas predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka. Ona je 2013. rodila sina Pavla kojeg ima sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom.

Podsetimo, grupa “Mobi Dik“ harala je scenom devedesetih godina, a da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje priznao je frontmen Srđan Čolić.

Naime, fanovi su se i te kako razočarali kada je isplivala vest da se popularni "Mobi Dik" ugasio.

Ipak da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje priznao je frontman Srđan Čolić.

1 / 3 Foto: Dragan Kadić

On tvrdi da je bio u vezi sa obe pevačice: Anom Stanić, a potom i Aleksandrom Perović, koja je kasnije nasledila Anu.

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece. Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - rekao je Srđan pre nekoliko godina za Kurir.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.