"BITI DOBAR PEVAČ JE TEŽE NEGO ZAVRŠITI 3 FAKULTETA" Topalko žestoko udario na AKADEMCE, pa otrkio VELIKU TAJNU
Milan Topalović Topalko, Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE

"BITI DOBAR PEVAČ JE TEŽE NEGO ZAVRŠITI 3 FAKULTETA" Topalko žestoko udario na AKADEMCE, pa otrkio VELIKU TAJNU

Pevač Topalko je oštro osudio svoje fanove koji uvek rade jednu stvar dok on peva

Objavljeno:

Pevač Milan Topalović Topalko oglasio se na Instagramu kako bi otkrio šta mu smeta dok radi svoj posao. Na sceni je već 30 godina, a ono što ne voli je kada mu neko, dok peva, priča na uvo.

Tom prilikom je otkrio i da dobija savete kako bi šta trebalo da radi.

30 godina pevam i 30 godina doživljavam dve iste stvari. Da mi neko dok pevam priča na uvo, i da mi posle sat vremena nakon najbržeg ritma kaže "Daj nešto življe"... To što se neko ne razume u muziku, pa je za njega nešto življe ono što on voli u najsporijem ritnu , to razumem, ali zamislite kada bih ja došao na predavanje nekog profesora, pa mu pričao na uvo dok on predaje, ili zamislite da zidaru kažem da mu je kriva vinkla, ili dok kasirka kuca da joj pričam kako ona tako ne treba da radi jer je red od 20 ljudi", napisao je Topalko i zamolio pratioce da poštuju svačiji posao.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

"Molim vas, poštujte svaki posao. Biti dobar muzičar i pevač teže je nego završiti tri fakulteta, jer za muziku pored napornog rada potreban je i dar od Boga".

Pevač se prošle godine javno svađao s Jelenom Karleušom na Instagramu, kada je objavio sliku iz lova. Karleuša je tada oštro reagovala, nakon čega je Topalko objavio snimak kako pravi kobasice s prijateljima, dok s razglasa trešti Jelenina pesma...

Bonus video:

01:12

Milan Topalović Topalko

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.