HITNO REAGOVALI! Policija pokrenula potragu za bivšim dečkom Aleksandre Mladenović, OVO SU NOVI DETALJI
Vidno uznemirena pevačica se oglasila i otkrila šta se dešava, Foto: Printscreen Instagram/stefancecarr

saznalo se

HITNO REAGOVALI! Policija pokrenula potragu za bivšim dečkom Aleksandre Mladenović, OVO SU NOVI DETALJI

Vidno uznemirena pevačica se oglasila i otkrila šta se dešava

Objavljeno: 07:21h

Pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je u pratnji nekoliko policijskih patrola odvedena u SUP kako bi dala izjavu, a za njenim bivšim dečkom policija intenzivno traga.

Aleksandra Mladenović se našla u centru skandala kada je pevačicin dečko objavio niz optužbi na njen račun, kao i da je ranije pretrpela nasilje od strane bivšeg partnera Isaka Šabanovića.

Mladenovićeva se ubrzo oglasila i pomenute tvrdnje demantovala, iznevši tom prilikom niz šokantnih detalja iz veze sa mladićem, nakon čega je morala da reaguje i policija.

Za njenim bivšim dečkom policija intenzivno traga.
Za njenim bivšim dečkom policija intenzivno traga.foto: Printscreen RTV Pink/Magazin In

Vidno uznemirena pevačica rekla je za "Informer".

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima.Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće - započela je pevačica, pa nastavila:

Aleksandra Mladenović se našla u centru skandala kada je pevačicin dečko objavio niz optužbi na njen račun
Aleksandra Mladenović se našla u centru skandala kada je pevačicin dečko objavio niz optužbi na njen računfoto: Printscreen Instagram/stefancecarr

- Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima.

- Loše se osećam, on je veoma nestabilan psihički. Sada se plašim za svoju bezbednost. Ne znam šta je u stanju da uradi u besu - zaključila je Aleksandra Mladenović za Informer.

Bonus video:

03:19

ALEKSANDRA RADIĆ (31) Rame uz rame sa Draganom

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.