POTRESNA ISPOVEST UČESNIKA "NIKAD NIJE KASNO": Ćerka mu je POGINULA pred 18. rođendan, nisu ništa smeli da mu JAVE
Stojman Jaćimović, Foto: Print Screen Youtube/Nikad nije kasno

BOLNO

POTRESNA ISPOVEST UČESNIKA "NIKAD NIJE KASNO": Ćerka mu je POGINULA pred 18. rođendan, nisu ništa smeli da mu JAVE

Učesnik takmičenja "Nikad nije kasno" Stojman Jaćimović ispričao je svoju potresnu priču na koju niko nije mogao da ostane imun.

Objavljeno:

Takmičar "Nikad nije kasno", Stojman Jaćimović podelio je sa svima potresnu priču, kada je njegova ćerka izgubila život.

On je o potresnom događaju progovorio sa knedlom u grlu.

- Imao sam strašnu tragediju. Ćerka mi je poginula u saobraćajnoj nesreći i posle toga sam stao sa muzikom. Sa nepunih osamnaest godina je poginula, ostalo je samo 17 dana do njenog rođendana. Bili smo na Kopaoniku, ja sam pevao u jednom hotelu… - počeo je priču Stojman, a potom skupio snage i nastavio:

Potresna priča Stojmana Jaćimovića
Potresna priča Stojmana Jaćimovićafoto: Youtube printscreen/Nikad nije kasno

- To je sve sudbina. Ona je insistirala da dođe tamo gde sam pevao, a nije bilo mesta. Ja nisam imao nikad problem sa parama, rekao sam joj odmah da hoću da joj platim, ali da jednostavno nema mesta, međutim pronašla je slobodno mesto u drugom hotelu i tamo je upoznala nekog dečka. Ja sam se vratio čak dan ranije kući jer smo završili svirku i ona se vraćala sa tim dečkom za kog se kasnije ispostavilo da nije imao ni vozačku dozvolu. Nije uspeo da savlada krivinu i baš na ulazu u Jabuku, to se tu desilo. Posle nesreće on je bio u zatvoru samo godinu dana. Ja sam u tom trenutku, kada se to dogodilo, bio kod kuće. Prvo nisu ni smeli da mi kažu šta se desilo nego su mi javili da je u bolnici.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.