ALEKSANDRA DOBILA VELIKU PODRŠKU NAKON ŠTO JE IZNELA U JAVNOST SVE O BIVŠEM: Koleginica joj uputila DIRLJIVU PORUKU
Aleksandra Mladenović, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

EVO O ČEMU SE RADI

ALEKSANDRA DOBILA VELIKU PODRŠKU NAKON ŠTO JE IZNELA U JAVNOST SVE O BIVŠEM: Koleginica joj uputila DIRLJIVU PORUKU

Aleksandra Mladenović je preksinoć prijavila bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje

Objavljeno:

Nakon skandala koji je juče tresao estradu, emotivnim rečima je Andreana Čekić podržala Aleksandru Mladenović koja se oporavlja od nemile situacije koja joj se dogodila.

Naime, Aleksandra je preksinoć prijavila bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje, nakon čega je momak iz Bosne i Hercegovine brzo priveden na saslušanje, posle čega je i pušten.

Mladenovićeva je otkrila kako nije mogla da veruje da će je obmanuti dečko kome je verovala, a za koga se ispostvailo da je manipulator koji je spreman na sve zbog čega je morala da uključi policiju u ceo slučaj.

Brojne kolege stale su na Aleksadrinu stranu, a Andrena Čekić javno joj se obratila rečima podrške.

Brojne kolege stale su na Aleksadrinu stranu, a Andrena Čekić javno joj se obratila rečima podrške
Brojne kolege stale su na Aleksadrinu stranu, a Andrena Čekić javno joj se obratila rečima podrškefoto: prentscreen/instagram/andreanacekic

Podsećamo, Mladenovićeva je i javno ogolila dušu o celom slučaju.

- Nisam nikada verovala da ovako nešto može meni da se desi i da neću umeti dobro da procenim osobu, da ću toliko pogrešiti, ali iza lepih reči, obećanja, pažnje i posvećenosti krije se osoba koja je spremna na sve, da preti, progoni, ucenjuje, laže, vara – počela je Aleksandra i nastavila:

Iskreno sam verovala ozbiljnom manipulatoru, pogrešila, ali i shvatila da je vreme da tražim pomoć. Zato devojke, učite na mojim greškama i pazite kakve izbore pravite. Ne budite naivne, reagujte na vreme i ne dozvolite da vam ljubav ostavi traumu. Ja sam to naučila na teži način, ali sam posle svih poruka koje ste mi poslali shvatila da uz vas mogu sve, znači mi to i više nego što mislite i zato hvala.

Bonus video:

03:24

DANJU DRŽIM DIJETU, A UVEČE SE NAJEDEM! Aleksandra Mladenović progovorila o problemu sa kilažom, a ova pevačica joj je bila IDOL

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.