STANIJA I ASMIN IDU KA POMIRENJU? Starleta otkrila sve DETALJE uoči susreta, evo šta je OTKRILA
Stanija Dobrojević, Foto: Facebook printscreen/Asmin Duržić

svi detalji

STANIJA I ASMIN IDU KA POMIRENJU? Starleta otkrila sve DETALJE uoči susreta, evo šta je OTKRILA

Stanija tvrdi da će Asminu prilikom susreta uputiti izvinjenje

Objavljeno:

Stanija Dobrojević odlučila je da se, posle dva meseca, vidi sa svojim bivšim verenikom Asminom Durdžićem i da mu pruži još jednu šansu.

- Još se nisam videla s Asminom, ali trebalo bi da se vidimo za nekoliko dana, i to posle dva meseca. Ne znam kako ću reagovati. Nisam imala pojma da ima ženu sve dok ona nije ušla u rijaliti. On me je i dalje lagao za neke stvari, a onda su u javnost procurile razne prepiske kao dokazi da ne govori istinu. Od tada se stalno blokiramo na Instagramu, pa se odblokiramo - rekla je Stanija, pa dodala.

- On se sve ovo vreme bori za mene. Svašta sam mu govorila dok sam doživljavala nervni slom, a kad ga budem videla, izviniću mu se - ispričala je Stanija, te otkrila šta je sve zamerila Asminu:

Stanija o pomirenju sa Asminom
Stanija o pomirenju sa Asminomfoto: Printscreen Youtube/ Premijera Vikend Specijal

- Krio je da ima dete. To mi je otkrio tek kada je dobio vizu i kupio kartu za Majami. Spustila sam mu slušalicu i jedan dan nisam pričala s njim. Preispitivala sam se i odlučila da mu dam šansu. Rekao mi je da je ta žena slučajno ostala trudna pre dve godine i da on izdržava dete. Susrela sam se sa njegovom ženom u "Eliti", rekla sam joj da joj nisam napakostila i da joj ništa loše ne želim. Nisam znala ni da postoji ta žena, bilo mi je važno da joj to kažem - rekla je starleta u emisiji "Ekskluzivno" na televiziji Pink.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.