"IZVINIĆU MU SE" Stanija otkrila šta će dalje da radi sa Asminom, ovakav OBRT NIKO NIJE OČEKIVAO
Stanija Dobrojević, Foto: instagram/stanijadobrojevic

ko bi rekao?

"IZVINIĆU MU SE" Stanija otkrila šta će dalje da radi sa Asminom, ovakav OBRT NIKO NIJE OČEKIVAO

Starleta Stanija Dobrojević je bila jako iskrena i otišla korak dalje, ona je detaljno opisala dalji razvoj odnos sa Asminom Durdžićem

Objavljeno:

Stanija Dobrojević odlučila je da se vidi sa Asminom Durdžićem i da mu pruži još jednu šansu.

- Uskoro ću se posle dva meseca videti sa Asminom i izviniću mu se - kaže Stanija Dobrojević!

Naime, srpska starleta rešila je da se pomiri s Asminom Durdžićem, kojeg je ostavila kad je saznala da je oženjen učesnicom "Elite" Aneli Ahmić i da ima ćerku.

1 / 4 Foto: Facebook printscreen/Asmin Duržić

- Još se nisam videla s Asminom, ali trebalo bi da se vidimo za nekoliko dana, i to posle dva meseca. Ne znam kako ću reagovati. Nisam imala pojma da ima ženu sve dok ona nije ušla u rijaliti. On me je i dalje lagao za neke stvari, a onda su u javnost procurile razne prepiske kao dokazi da ne govori istinu. Otad se stalno blokiramo na Instagramu, pa se odblokiramo. On se sve ovo vreme bori za mene. Svašta sam mu govorila dok sam doživljavala nervni slom, a kad ga budem videla, izviniću mu se - ispričala je Stanija u emisiji "Ekskluzivno" i otkrila šta je sve zamerila Asminu:

1 / 3 Foto: Printscreen/ YouTube/ Stanija Dobrojević

- Krio je da ima dete... To mi je otkrio tek kada je dobio vizu i kupio kartu za Majami. Spustila sam mu slušalicu i jedan dan nisam pričala s njim. Preispitivala sam se i odlučila da mu dam šansu. Rekao mi je da je ta žena slučajno ostala trudna pre dve godine i da on izdržava dete. Susrela sam se sa njegovom ženom u "Eliti", rekla sam joj da joj nisam napakostila i da joj ništa loše ne želim. Nisam znala ni da postoji ta žena, bilo mi je važno da joj to kažem.

Bonus video:

00:22

STANIJA SE UTEGLA U TRAČICE PA NAPRAVILA LOM: Espreso paparaco SVE usnimio

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.