GDE JE DANAS I ŠTA RADI KATARINA ŠIŠMANOVIĆ? Voditeljka emisije "Sve za ljubav" UHVAĆENA u Beogradu!
Katarina Šišmanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

promenila se

GDE JE DANAS I ŠTA RADI KATARINA ŠIŠMANOVIĆ? Voditeljka emisije "Sve za ljubav" UHVAĆENA u Beogradu!

Šta se desilo Katarini Šišmanović?

Objavljeno:

Voditeljka Katarina Šišmanović pojavila se u javnosti prvi put posle dužeg vremena i to na koncertu hrvatskog violončeliste Stjepana Hausera u beogradskoj Areni.

Katarina se proslavila kao voditeljka emisije „Sve za ljubav“ koju je vodila u tandemu sa glumcem Milanom Kalinićem. Srca publike osvojila je svojom lepotom i šarmom, a budući da je pomenutu emisiju uspešno vodila od 2007. do 2017. godine prosto je postala njen sinonim i zaštitno lice.

Mnogi su je smatrali jednim od najlepših tv lica, a ostala je upamćena i kao voditeljka emisija kao što su „Zum“ na nekadašnjem trećem kanalu RTS-a, te „Zdravlje, zdravlje“, „Impuls“…

Evo kako Katarina Šišmanović danas izgleda
Evo kako Katarina Šišmanović danas izgledafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što joj je 2017. istekao ugovor sa produkcijskom kućom „Emotion“, Katarina je napravila pauzu od godinu dana, pa se kratko vratila da vodi kviz “ Ko je na vrhu“ na Pinku, takođe sa Kalinićem. A onda se potpuno povukla iz javnosti i sa televizije.

Zato je ovo pojavljivanje na koncertu sve iznenadilo, a fotografi su je sve vreme pratili u stopu.

Voditeljka se za javno pojavljivanje posle dužeg vreme odlučila za elegantan stajling i naravno, zablistala je. Katarina je naime ponela malu crnu haljinu u kombinaciji sa crnim čizmama na visoku potpeticu, dok je preko haljine ogrnula bež jesenji kaputić. Zaista nikad lepše nije izgledala.

Inače, Katarina je svojevremeno bila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, a onda je bila sa vlasnikom producentske kuće „Emotion“ Goranom Stamenkovićem, koji se posle nje oženio sa njenom koleginicom Anom Mihajlovski.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zatim je stala na ludi kamen sa biznismenom Dejanom Kitićem iz Slovenije, a venčanje je organizovano u Dominikanskoj Republici. Međutim, razveli su se posle samo godinu i po dana.

Daljina je stvarno učinila svoje. Niti sam ja mogla da pređem da živim u Sloveniji, niti je Dejan mogao da se preseli ovde. Daljina je učinila svoje i mi smo se rastali. Tako je možda i najbolje. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo svojom stranom. Kada već nismo mogli da opstanemo u budućnosti, to je najbolje rešenje za nas. Zaključili smo da će tako biti najbolje, i među nama zaista nije bilo nikakvih intriga. Posle svega mogu da zaljučim da je za brak neophodno da dvoje budu zajedno, a mi smo prečesto bili odvojeni“, rekla je svojevremeno za medije.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.