JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U SERIJI: I za Milu se završila Igra sudbine!
Igra sudbine, Foto: Printscreen Instagram/ammarsadvam

kraj

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U SERIJI: I za Milu se završila Igra sudbine!

Neki su dobili otkaze, neki su sami napustili seriji, ali u svakom slučaju sve je manje onih glumaca iz serije "Igra sudbine" koji su u ovoj seriji bili od početka.

Objavljeno: 15:16h

I od Olje Lević oprostili su se gledaoci serije sa najviše epizoda na ovim prostorima. Fanovima ove serije teško je palo što više neće gledati prelepu Milu u "Igri sudbine".

Podsetimo se da je pre nekoliko meseci iz ove serije otkaz dobio Ammar Mešić, koji je godinama unazad glumio u "Igri sudbine".

S druge strane, Milica Milša, koja je bila glavna glumica u ovoj seriji, pre nekoliko sezona je stavila tačku na saradnju sa produkcijom "Igre sudbine". Tačnije, Žarko Jokanović, koji je bio scenarista ove serije, a koji je i suprug Milice Milše, tada je prvo prekinuo saradnju sa produkcijom ove serije, a za njim je otišla i Milica. I njen odlazak iz serije je bio tragičan. Tačnije, Ana Kanački, koju je Milica glumica u toj seriji, u jednom trenutku je umrla i tako se završila saradnja Milice Milše sa ovom serijom. U isto vreme kada i Milša seriju je napustila i Danica Ristovski.

S druge strane, neke glumice su prekidale sa snimanjem ove serije, pa su se posle vraćale. To je slučaj bio sa Draganom Mićalović i sa Ivom Štrljić.

Inače, podsećamo da neki koji su glumili u "Igri sudbine" sada glume i rade na seriji "Zakopane tajne" na "Pinku". Među njima su i Marko Jovičić i Tanja Pavlović. I Milša i Mira Banjac sada glume u "Zakopanim tajnama", a scenario za ovu seriju sada piše Jokanović, koji je, kao što smo već pomenuli, ranije bio scenarista serije na "Prvoj".

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.