HRVATSKI POLITIČAR OPLEO PO NARODNJACIMA NAKON 5 ZAKAZANIH ARENA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Njegove reči će vas ZAMISLITI
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

HRVATSKI POLITIČAR OPLEO PO NARODNJACIMA NAKON 5 ZAKAZANIH ARENA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Njegove reči će vas ZAMISLITI

Evo o čemu je reč

Objavljeno:

Hrvatski političar Ivan Pernar na svom Fejsbuk profilu oglasio se povodom trenutnog hajpa oko Aleksandre Prijović i koncerata koji je zakazala u Areni Zagreb.

- U kontekstu novca koji će zaraditi Aleksandra Prijović, nikad neću zaboraviti kad sam pre par godina razgovarao sa Vucom. On mi je rekao da je mnogo puta pokušavao da utiče na diskografske kuće u Hrvatskoj da guraju narodnu muziku, iliti narodnjake, koje bi izvodili naši muzičari. Objašnjavao je da ljudi vole takvu muziku i da, ako mi nećemo gurati svoje muzičare koji je izvode, da će nam dolaziti muzičari iz Bosne i Srbije i zarađivati novac na nama. To je upravo ono što se događa i Vuco je ispravno predvideo šta će se dogoditi - počeo je Ivan.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

- Ono što me čudi jeste da ni dan-danas niko u Hrvatskoj ne uviđa potrebu za time da se gura naša narodna muzika, nego se sve svodi na "uvoz" - dodao je.

- Rasprodati koncerti dan za danom i te kako govore da postoji veliko interesovanje za takvom muzikom i ono neće proći. Šta naše diskografske kuće čekaju, zašto ne žele da naši muzičari zarađuju novac, ne znam - vrlo je jasno napisao Pernar.

Bonus video:

00:51

Aleksandra Prijović sa sinom na bini

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.