LUKAS NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA KARLEUŠOM: Otkrio zbog čega se NAJVIŠE SVAĐAJU, pa potkačio Milicu Pavlović
Aca Lukas i Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorio dušu

LUKAS NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA KARLEUŠOM: Otkrio zbog čega se NAJVIŠE SVAĐAJU, pa potkačio Milicu Pavlović

Kad shvate da se „nastavljaju zbog nebitnih ličnosti", sve ponovo postaje okej

Objavljeno: 20:50h

Između Jelene Karleuše i Ace Lukasa često leti perje što preko medija, tako i na društvenim mrežama. Govoreći o tome gde je tačno problem, pevač naglašava kako smatra da oboje, najpre, imaju po jednu manu.

- Mi imamo problem sami sa sobom, sa svojim jezikom koji je brži od pameti; ja imam sa tim što ne mogu da prećutim i onda se nađemo u takvoj situaciji - kazao je pevač u emisiji Ekskluziv night, a zatim se dotakao i toga koji su najčešći razlozi za njihovo „ratovanje".

- Posvađamo se preko novina, a onda se sretnemo i pričamo normalno, pa se opet posvađamo kada brani neku svoju drugaricu, kinesku Karleušu i onda opet shvatimo da se svađamo pre svega oko nebitnih ličnosti - rekao je Lukas, a mnogi su pomisli da je prozvao Milicu Pavlović s kojom ima sukob, a i ona je dobra drugarica Jeleni Karleuši.

Aca Lukas o Jeleni Karleuši
Aca Lukas o Jeleni Karleušifoto: Emilija Jovanović

Podsetimo, dvojac je nedavno u Novom Bečeju privukao ogromnu pažnju javnosti, pošto su se posle jednog turbulentnog perioda bili našli oči u oči.

Pozdravili su se, Karleuša je Lukasu poželela i sreću pred nastup, prenosila je štampa, pa je tada, posle svog šoua, samo nastavila svojim putem.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.