DA LI ZNATE DA JE OVA ŽENA BILA SUPRUGA BRANKA KOCKICE? Voleli se DECENIJAMA, a njenu SMRT nikada NIJE PREBOLEO
Branko Kockica, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

životna priča

DA LI ZNATE DA JE OVA ŽENA BILA SUPRUGA BRANKA KOCKICE? Voleli se DECENIJAMA, a njenu SMRT nikada NIJE PREBOLEO

Iako je bio veoma popularan Branko o svom privatnom životu gotovo nikada nije govorio u javnosti

Objavljeno:

Čuveni glumac Branko Milićević, mnogima poznatiji kao Branko Kockica jedan je od najpoznatijih dečijih glumaca i osnivač pozorišta "Puž".

Godinama je igrao brojne dečije predstave, a vodio je i emisiju uz koju su generacije odrastale "Kocka do kocke, kockica", po kojoj je i dobio nadimak.

Iako je bio veoma popularan Branko o svom privatnom životu gotovo nikada nije govorio u javnosti. Ipak, ono što se zna jeste činjenica da je ceo svoj život proveo u braku sa rediteljkom, Slobodankom Cacom Aleksić.

Ona je na njegovu veliku žalost preminula pre oko tri godine i tom prilikom Branko se od supruge oprostio potresnom rečenicom:

- Caco, vidimo se u Raju. Tvoj Branko.

Slobodanka je bila rođena 1941. godine u Beogradu. Počela je da režira u Zrenjaninskom pozorištu, a zatim u Ateljeu 212, u Narodnom pozorištu, Beogradskom dramskom pozorištu.

Sa svojim suprugom Brankom Milićevićem osnovala je Pozorište Puž, čiji je bila prvi direktor sve do 2005. godine i u kome je radila do svoje smrti.

Predstave za decu koje je režirala imale su ogroman uspeh o kojem svedoče i brojne nagrade, ističu u "Pužu".

Nakon smrti supruge Branko je nastavio da živi na poslednjem spratu predratne zgrade na Vračaru, a prostrana zastakljena terasa prepuna svakojakog cveća, ljutih papričica i stabljika masline čini mesto u kojem najviše voli da uživa.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.