"NAPOKON MOGU DA KAŽEM DA JE LJUBAV POBEDILA" Ana Jovanović o POMIRENJU sa Peđom, ove reči će se PAMTITI
Ana Jovanović, Foto: Instagram printscreen/pedjajovanoviic

SVE PODELIla JAVNO

"NAPOKON MOGU DA KAŽEM DA JE LJUBAV POBEDILA" Ana Jovanović o POMIRENJU sa Peđom, ove reči će se PAMTITI

Zajedno su od njene 18. godine, a ona je još tada sanjala o skladnoj porodici koju imaju danas

Objavljeno:

Supruga pevača Peđe Jovanovića, Ana Jovanović, progovorila je o njihovom pomirenju - odgovarajući na pitanja fanova na društvenoj mreži Instagram, naglasila je kako "konačno može da kaže da je ljubav pobedila", posle svih nedaća koje su prošli.

- Naravno da ću odgovoriti na to pitanje, jer je sada to očigledno. Sa njim sam od svoje 18. godine i još tad sam sanjala o skladnoj porodici koju smo napravili u međuvremenu - počela je Ana, pa je onda dodala:

- Nakon svih prepreka na koje smo nailazili poslednjih godina, napokon mogu da kažem da je pobedila ljubav i iskrena borba za opstanak naše velike porodice.

Pomirili se Peđa i Ana Jovanović
Pomirili se Peđa i Ana Jovanovićfoto: Printscreen/Instagram/anajovanovic1

Podsetimo, Peđa je nedavno otvorio dušu u jednoj emisiji pa priznao kako je on glavni krivac za to što im se brak našao „na klimavim nogama".

- Omanuo sam u braku katastrofalno. Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati. To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima. Izmišljao sam različite gluposti. Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan-danas. Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preboleo, niti ću. Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu - objašnjavao je u „Magazinu In", pa je potom zaključio rečima:

Ana Jovanović o pomirenju sa Peđom Blizancem
Ana Jovanović o pomirenju sa Peđom Blizancemfoto: Printscreen/Instagram/anajovanovic1

- Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja, ali trudim se. Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje. Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno. Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri. Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.