ZAŠTO MUŠKARCI NE VODE "SLAGALICU"? Bivša voditeljka o PROBLEMU na RTS-u: Espreso došao do NOVIH INFORMACIJA
Nataša Nešković, Foto: Espreso

SAZNAJEMO

ZAŠTO MUŠKARCI NE VODE "SLAGALICU"? Bivša voditeljka o PROBLEMU na RTS-u: Espreso došao do NOVIH INFORMACIJA

Izgleda da dame dominiraju

Objavljeno:

Na proslavi 30. rođendana najgledanijeg kviza "Slagalica" bila je i bivša voditeljka ovog formata Nataša Nešković. Ona i dalje radi na javnom servisu, ali je njen posao iza kamere, tačnije, ona je urednica u Ekološkoj redakciji RTS-a.

Nataša je za Espreso otkrila da li joj nedostaje da vodi "Slagalicu".

– S vremena na vreme, ali ja mislim da treba dati šansu mladim ljudima koji imaju svoju energiju i prosto, ako se možda javi neka tema i da je neki malo drugačiji izazov, eto tu sam, ali u principu drago mi je da vidim mlade ljude, neke prijatne, lepe, i za gledanje i za oko i za dušu, a da su mudri i pametni.

Nataša je za Espreso otkrila da li joj nedostaje da vodi 'Slagalicu'.
Nataša je za Espreso otkrila da li joj nedostaje da vodi "Slagalicu".foto: Espreso

Čudno je to što "Slagalica" trenutno nema nijednog voditelja. Dominiraju dame... Zašto je to tako?

– Dominiraju dame? Pa, šta da vam ja kažem. Ja mislim da svuda dominiramo. Šalim se. To ste dobro primetili muškarci kao voditelji svuda nedostaju i zbog toga mi je jako žao. I u našoj kući muškarci kao voditelji dosta nedostaju.

Nedostaju voditelji
Nedostaju voditeljifoto: Espreso

Neki formati u koje su uloženi milionski iznosi i koji traju i po nekoliko sati imaju manje gledalaca u danu od "Slagalice" koja traje dvadesetak minuta... U čemu je tajna?

– Pa, to je jedan fenomen. Brzo, kratko, jasno, bez mnogo filozofije i svako može da se zabavi i da nauči nešto novo. Ako vidite da na neko pitanje niste dobro odgovorili, onda ćete da istražite i celu tu oblast da pretražite. I važno je to što su zvezde "Slagalice" takmičari, nisu voditelji. Lepa je to energija i lepo je to raditi, ali zvezde "Slagalice" su jednostavni, obični ljudi, gledaoci, koji i te kako imaju šta da pokažu i mislim da je u tome tajna.

Bonus video:

01:28

Dino i Vesna zapevali zajedno u Areni

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.