DA LI JE MOGUĆE OVO? Predrag Sarapa svoj PRIVATNI ŽIVOT KRIJE, a misterija ŽENE intrigira JAVNOST: Ko je ona?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

misterija

DA LI JE MOGUĆE OVO? Predrag Sarapa svoj PRIVATNI ŽIVOT KRIJE, a misterija ŽENE intrigira JAVNOST: Ko je ona?

Poznati voditelj svoju privatnost dobro čuva od očiju javnosti.

Objavljeno: 09:48h

Predrag Sarapa se već nekoliko decenija bavi televizijskim novinarstvom, o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna, a poznati voditelj svoju privatnost dobro čuva od očiju javnosti.

Ono što je zanimljivo jeste da Sarapa nikada nije pokazao svoje partnerke, ni bivšu ni sadašnju suprugu, a 2022. godine odjeknula je vest u javnosti da se ponovo oženio.

Naime, Predrag Sarapa je drugi put stao na ludi kamen i rekao sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj ljubavi Ladi. On se tada oglasio i podelio prve utiske nakon intimnog venčanja.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim o voditelju javnost malo toga zna, pa je on tako jednom prilikom otkrio da ga za posao budi majka:

- Čovek nikad ne može da se navikne na rano ustajanje, ali nekako uhvati taj ritam buđenja u isto vreme. Budim se deset-petnaest minuta pre nego što zazvoni alarm i samo nekoliko puta mi se dogodilo da zakasnim na posao jer nisam čuo zvono. Ipak, navijem oba mobilna telefona i zamolim mama Soku da me probudi - rekao je Sarapa, pa otkrio koji instrumen zna da svira:

- Svirao sam gitaru. Moram dosta da radim kako bih se vratio u staru formu. Bole me prsti, omekšali su. Mnogo je pesama koje volim i znam da odsviram, ali omiljena mi je ‘Knockin’ on Heaven’s Door’ Boba Dilana - rekao je Sarapa, a prenosi "Gloria".

Vojislav Šešelj, Predrag Sarapa
foto: RTV Pink printscreen

Prema podacima sa "Vikipedije", Sarapa je rođen 1969. godine u Beogradu. Tokom srednje škole, amaterski se bavio pisanjem pesama i novinarstvom. Završio je Fakultet političkih nauka i Filozofski fakultet.

Sarapa je karijeru započeo kao urednik i voditelj na kanalu Studio B, te i na kanalima YU Info i TV Politika, gde je nakon ukidanja njegove autorske emisije Sarapin problem, prešao na kanal Pink 3 info, gde je vodio emisiju Pravac. Kasnije, prelazi na kanal Pink TV, gde trenutno vodi emisiju Novo jutro.

Bonus video:

00:16

Taksista preti sekirom vozaču

(Espreso/blic/gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.