PASTORAK DIDI JANKOVIĆ OSUĐEN NA 2 GODINE ZATVORA
Didi Janković sa suprugom, Foto: Damir Dervišagić

detalji

PASTORAK DIDI JANKOVIĆ OSUĐEN NA 2 GODINE ZATVORA

Osuđen je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu

Objavljeno: 12:59h

Stefan Rokvić (31), pastorak pevačice Dijane Didi Janković osuđen je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na dve godine zatvora zbog toga što je 13. maja na Vračaru pretukao muškarca i naneo mu teške telesne povrede.

Podsetimo, optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pastorku Didi Janković stavljeno je na teret da je 13.maja ove godine u ulici Južni bulevar broj 36a prišao D. V. koji je stajao ispred trafikei zadao mu više udaraca u glavu i telo, od kojih je oštećeni pao na pod. Rokvić ga je tada šutnuo, nakon čega je seo u automobil i pobegao, ostavljajući D. V. da leži pored frižidera ispred trafike, usled čega je oštećeni zadobio teške telesne povrede.

U optužnom predlogu koji je tužilaštvo dostavilo sudu, podsetimo, bilo je predloženo da Rokvić bude osuđen na dve godine zatvora.

Stefan Rokvić
foto: STEFAN ROKVIĆFOTO: FACEBOOK

Inače, pastorak pevačice uhapšen je tek nekoliko meseci posle premlaćivanja muškarca i to 14. avgusta i tada mu je određen pritvor.

Rokvić je dva dana kasnije prilikom saslušanja u tužilaštvu u prisustvu izabranog branioca negirao izvršenje krivičnog dela i naveo da ne želi da odgovara na pitanja tužilaštva.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir/ J. S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.