DADILJA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ OTKRILA SVE TAJNE: Više ne želi da ćuti! Evo kako žive i šta ZAPRAVO RADE, TOTALNI OBRT
Aleksandra Prijović, Foto: Petar Aleksić

DA LI JE MOGUĆE?

DADILJA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ OTKRILA SVE TAJNE: Više ne želi da ćuti! Evo kako žive i šta ZAPRAVO RADE, TOTALNI OBRT

Dadilja Aleksandre Prijović je otkrila sve o pevačici i njenom mužu Filipu Živojinoviću

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović juče je održala prvi od pet rasprodatih koncerata u zagrebačkoj Areni i oduševila svoju publiku u Hrvatskoj performansom.

Aleksandrin sin Aleksandar izašao je u jednom trenutku na binu sa majkom, a iz njihove verbalne i neverbalne komunikacije moglo se videti koliko su mama i sin bliski.

Iako pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa naslednikom, zbog brojnih obaveza bilo je neizbežno da ima i dadilju.

1 / 6 Foto: Kurir

Kako je mali Aleksandar izašao na binu sa mamom, pogledajte u našem narednom tekstu. - Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićka jednom prilikom, otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošću.

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages

Takođe, dadilja malog Aleksandra ima samo reči hvale za Filipa i Aleksandru, kako se poverila prijateljima, oni su vrlo brižni roditelji i mali Aleksandar je okružen neizmernom ljubavlju, a mama i tata mu ispunjavaju gotovo svaku želju.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.