ZAVIRITE U PORODIČNU KUĆU ARIJANE MIHAJLOVIĆ: Sve je spremeno za PRAZNIKE, ali ONAJ NAJVAŽNIJI FALI
Arijana Mihajlović, Foto: Printscreen/Youtube/Rai

SVE PODELILI JAVNO

ZAVIRITE U PORODIČNU KUĆU ARIJANE MIHAJLOVIĆ: Sve je spremeno za PRAZNIKE, ali ONAJ NAJVAŽNIJI FALI

Arijana je na svom Instagram storiju otkrila deo praznične atmosfere koja je ispunila njihov dom u Rimu

Objavljeno:

Kada su svi u prazničnoj euforiji, novogodišnjem radovanju, te očekuje se da je decembar mesec veselja, u domu Arijane Mihajlović ipak nije, iako se porodica trudi da upotpuni tu prazninu.

Legendarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. godine u Rimu, posle duge borbe sa leukemijom. Bliži se prva godišnjica Sinišinog odlaska, kao i prvi put da neće sa svojom porodicom okititi jelku i ukrašavati dom.

Arijana je na svom Instagram storiju otkrila deo praznične atmosfere koja je ispunila njihov dom u Rimu. Najstarija ćerka Viktorija je bila jedna od glavnih zaduženih za sklapanje velike jelke, a u pauzama se i dobro zabavljala.

Centralna figura je ogromna jelka njihove prostrane dnevne sobe, tu su, takođe, ukrasi sa zlatnom prašinom, čarape, patuljci, vilenjaci, lampioni, Deda Mraz i mnogi drugi ukrasi koji su tako raspoređeni da su na savršen način doprineli prelepom luksuznom izgledu.

U storiju je Arijana dodala i stare novogodišnje fotografije dece, a tu je, naravno, i glavni ukras – unuka Violante, koju im je prošle godine podarila mlađa ćerka, a nedavno je napunila dve godine.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

- Isti deda - zaključila je baka više puta.

Tada smo imali priliku da vidimo da je sve zablistalo u najlepšim detaljima zime, a Nova godina je inspirisala sve da se potrude da od svog doma stvore mesto poput onih iz bajke.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/A.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.