PEVAČICA ALBANSKOG POREKLA IZJAVOM O KOSOVU NAPRAVILA PRAVU BURU: Svi se pitaju da li je NEZNANJE ILI PROVOKACIJA
Rita Ora, Foto: prentscreen/youtube/Rita Ora

EVO O ČEMU SE RADI

PEVAČICA ALBANSKOG POREKLA IZJAVOM O KOSOVU NAPRAVILA PRAVU BURU: Svi se pitaju da li je NEZNANJE ILI PROVOKACIJA

Pevačica albanskog porekla je gostovala u američkom podkastu "Dear Media"

Objavljeno:

Albanska pevačica Rita Ora opet "briljira" svojim (ne)poznavanjem istorije i geopolitičkih prilika na Balkanu.

Kontroverzna pevačica albanskog porekla je gostovala u američkom podkastu "Dear Media", a delovi su osvanuli na TikToku i Rita Ora se nije baš proslavila.

- Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana... - rekla je pevačica i šokirala izjavom.

Voditeljka podkasta je prokomentarisala da ima dosta Albanki u muzičkoj industriji, a Rita se nadovezala.

- To je divno, kada sam ja počinjala 2012, toga nije bilo. Sada imamo Duu Lipu, Bebe Reksu i to je prelepo. Mislim da je prirodno da nas upoređuju, pogotov što nas nema mnogo u svetu... ali nas tri smo baš različite... - rekla je između ostalog pevačica, ali taj deo je prošao neprimećeno zbog prve izjave o Kosovu i Albaniji.

Naravno, komentari ispod videa bili su brutalni i mnogi su je prozivali da širi laži i da treba pročita koju istorjsku knjigu.

"Kosovo nikad nije bilo deo Albanije, ali OK, sigurno", "Pitam se kad je Kosovo bilo deo Albanije", "Razlog što je nikad nisam volela je što priča da je Kosovo deo Albanije", "Hahahahahaha, Kosovo deo Albanije?! Kosovo nikad nije bilo deo Albanije, a pre nego što počneš da širiš laži, pročitaj nešto iz istorije, molim te", "Austrija je Slovenija, ako pratimo tu logiku da je Kosovo Albanija".

Podsetimo, Rita Ora je u avgustu ove godine uzburkala Balkan kada je na nastupu u Mađarskoj vitlala srpskom zastavom koju je uzela od momka iz publike, a potom se i ogrnula njom.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir/T.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.