NAJPOZNATIJA MAJKA U SRBIJI SE OGLASILA, ĆERKI PORUČILA OVO? Objava je sve IZNENADILA, pomenula i BOGA
Foto: Petar Aleksić

AU, ČOVEČE!

NAJPOZNATIJA MAJKA U SRBIJI SE OGLASILA, ĆERKI PORUČILA OVO? Objava je sve IZNENADILA, pomenula i BOGA

Mnogi komentarišu da je ovaj post bio upućen upravo njenoj mezimiciITNENADILA,

Objavljeno:

Aleksandra Prijović početkom decembra, pet noći zaredom održala je solističke koncerte u zagrebačkoj Areni, a sada se oglasila i njena majka Borka, koja joj je sve vreme pružala podršku iz publike.

Naime, Prija je u Zagreb otišla sa svim članovima porodice, a Borka je svoju ćerku svako veće pomno pratila iz vip dela.

Samo nekoliko dana nakon njenog uspeha u Hrvatskoj, Borka je na svom storiju objavila divan citat, koji je, kako mnogi komentarišu bio upućen upravo njenoj mezimici.

 Prija je u Zagreb otišla sa svim članovima porodice
Prija je u Zagreb otišla sa svim članovima porodicefoto: Pera/ATAImages

- I Bog će vam kad-tad dati ono sto zaslužujete. Možda ne danas. Možda ne i sutra. Možda ćete dugo čekati. Ali, jednog dana, bićete debelo nagrađeni za vaš trud i sve ono što ste jedva preživeli - piše u citatu koji je objavila.

Instagram objava majke Aleksandre Prijović
Instagram objava majke Aleksandre Prijovićfoto: Instagram/borkamihajlovic1974

Podsetimo, Aleksandra se tokom treće večeri koncerta u zagrebačkoj Areni rasplakla kada se gotovo na kraju koncerta obratila Borki i tetki.

- Sad ću reći jednu stvar... Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beksrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas - rekla je Aleksandra tokom treće večeri koncerta i rasplakala publiku.

Bonus video:

02:31

NEPRIJATNO SE OSEĆAM KADA MI PRIĐU FANOVI! Aleksandra Prijović otkrila: Krenu da plaču, ja se uspaničim, NIŠTA NE RAZUMEM

(Espreso / Telegraf/ N.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.