NAŠ PEVAČ PREVARIO SUPRUGU SA KOJOM IMA DVOJE DECE JAVNO, PRED MILIONIMA: Sada najavio NOVI BRAK, šok za NACIJU
Nikola Grujić, Foto: prentscreen/youtube/Grand Magazin Tv Grand

svi o njemu pričaju

NAŠ PEVAČ PREVARIO SUPRUGU SA KOJOM IMA DVOJE DECE JAVNO, PRED MILIONIMA: Sada najavio NOVI BRAK, šok za NACIJU

Pevač Nikola Grujić je javno u rijalitiju prevario svoju suprugu, a sada je najavio drugi brak

Objavljeno:

Pevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Nikola Grujić je u rijaliti programu "Zadruga" sa Mimom Šarac prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece.

Nedavno je javno otkrio da je zaprosio svoju devojku, koju i dalje odbija da predstavi javnosti.

Nakon objave, on se oglasio i istakao da ne želi da kaže ko je u pitanju.

1 / 2 Foto: prentscreen/youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Neću još da otkrivam ko je u pitanju, ali će se svi zaprepastiti kada budem otkrio! Ne pričam ništa bez odobrenja verenice - bilo je sve što je tada poručio Gruja za "Pink".

S obzirom na to da je pre nekoliko nedelja objavio samo fotografiju ruku, mnogi su pomislili da je verio Mimu, a tim povodom se ona i oglasila.

- Ne znam šta da vam kažem, nemojte ništa da me pitate... Možda ću moći da pričam za koji dan, ne bih sada ništa otkrivala. Sve što mogu da kažem je da sam bez teksta, da sam ostala bez reči i da sam presrećna - rekla je tom prilikom Mima za pomenut medij.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen

Inače, on se jednom prilikom osvrnuo na period kada je naišao na osudu javnosti i priznao da li se kaje što je prevario ženu.

- Sve što radim u životu radim da bih bio srećan, zato sam samoživ, mislim, tako se pokazalo, iako ja ne smatram da je to tako. Tačno je da gledam uvek sebi da ugodim, pa i po cenu da se neko drugi ne oseća najbolje, ali se vodim emocijama i trenutnim osećajem - izjavio je bio Gruja.

- Moje emocije trenutno su samo u muzici i samo bih o tome da pričam i da budem fokusiran na to. Nisam se pomirio sa ženom - poručio je u "Grand magazinu" i dodao:

- Uvek sam se vodio rečenicom: "Ko zna zašto je to dobro", tako da ne znam da li bih sve isto radio kao i do sada. Možda bih promenio neke loše navike i izbore koji su me koštali, ali ključne stvari nikada. Osim zdravlja, samo želim da budem srećan!

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.