NAŠA PEVAČICA RANO OSTALA BEZ RODITELJA, A ONDA JOJ ŽIVOT ZADAO JOŠ JEDAN UDARAC: Doživela veliku bol, POTRESNO
Pevačica, Foto: M.M./ATAImages

EMOTIVNO

NAŠA PEVAČICA RANO OSTALA BEZ RODITELJA, A ONDA JOJ ŽIVOT ZADAO JOŠ JEDAN UDARAC: Doživela veliku bol, POTRESNO

Tragedije u porodici duboko su je potresle

Objavljeno:

Nekoliko puta pevačica Bilja Krstić suočila se sa gubicima za koje, kako tvrdi, ni vreme nije bilo lek. Tragedije u porodici Bilje Krstić duboko su potresle pevačicu i zauvek je promenile.

Gubitak roditelja za nju je bio udarac od koga se jedva oporavila, a onda je usledio gubitak sa kojim nije znala kako da se suoči.

- Odlasci su veoma teški i bolni, posebno onih najbližih i najdražih. Kažu da vreme leči sve, ali to nije tačno. Veoma rano sam ostala bez roditelja i mislila sam da je to najveća tuga koju sam osetila, ne sluteći da ću uskoro doživeti još veći šok kada je rođena sestra Vera otišla. Tužni događaji nastavljaju niz i tako smo pre skoro godinu dana Milica, Lenka i ja ispratile i Tiku, njihovog oca koga su obožavale i koji im je bio veliki oslonac - ove tragedije u porodici Bilje Krstić, prema njenim rečima, nisu bile samo porazi već i lekcije.

Pevačica je tada za "Kurir" otkrila da uprkos svim iznenadnim gubicima sa kojima se suočila o poslednjem putovanju još ne razmišlja:

- O poslednjem putovanju još ne razmišljam, ali evo citiraću moju divnu drugaricu Gagu Rosić: "Od nas su brži naši životi i kako god da je, uvek nas prestignu na svim putovanjima".

Bonus video:

00:58

Bilji Krstić zadrhtao glas dok je pričala o pokojnom Zafiru

(Espreso/Story/Teodora Vukovic/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.