TAJNA SKRIVANA OD SRBA SKORO POLA VEKA! UČESNICI PROGOVORILI POSLE TOLIKO VREMENA: Budžet se OJADIO samo zbog toga
Mućke, Foto: prentscreen/youtube/Net TV

niste znali!

TAJNA SKRIVANA OD SRBA SKORO POLA VEKA! UČESNICI PROGOVORILI POSLE TOLIKO VREMENA: Budžet se OJADIO samo zbog toga

Ser Dejvid Džejson, britanski najvoljeniji glumac, otkrio tajnu sa snimanja kultne serije "Mućke"

Objavljeno: 12:20h

Daleke 1981. godine imali smo prilike da upoznamo dvojicu "tupadžija" iz Pekama, koji su muljanjem i valjanjem zarađivali na pijaci. S njima je uvek bio njihov Deka Troter, kasnije ujka Albert, koji je u Drugom svetskom ratu potopio svaki brod na koji se ukrcao.

Njihova imena su Delboj i Rodni i oni su najomiljeniji likovi iz serije "Mućke", ne samo u Velikoj Britaniji, već i Srbiji.

42 godine kasnije i dalje se gledaju urnebesne epizode sa pomenutim junacima i njihovim prijateljima Mikijem Pirsom, Bojsijem i Trigerom, a britanska publika je imala priliku da ovog Božića pogleda specijal u kojem je Delboj, kojeg je igrao ser Dejvid Džejson, otkrio i koja scena je koštala najviše.

1 / 3 Foto: Facebook/Mućke

Džejson je otkrio da je za snimanje epizode "To Hull and back" određen budžet od 850.000 funti i da se u njoj krije scena koja je "pojela" veliki deo tog budžeta.

U pitanju je scena u kojoj Del i Rodni, pod kormilom slavnog ujke Alberta, završe u Severnom moru, pored naftne platforme.

"U toj epizodi putujemo u Amsterdam, ali nailazimo na probleme, pa rešimo da iznajmimo brod. Šala je bila u tome da se zaustavimo ispred platfotrme i da Derek vikne 'ej, kuda do Holandije'. Ta scena je najskuplja šala na svetu. Trajala je 40 sekundi, a trebalo nam je 12 sati da odemo i vratimo se", rekao je Džejson u specijalu.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Mondo/D.P/ Prenela: M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.