"OVE PESME ME PODSEĆAJU NA MOJ NESREĆNI FILMIĆ!" SEVERINA POSLE 20 GODINA OTKRILA VELIKU ISTINU: Ceo region ZANEMEO
Severina, Foto: Instagram/severina

iskrena!

"OVE PESME ME PODSEĆAJU NA MOJ NESREĆNI FILMIĆ!" SEVERINA POSLE 20 GODINA OTKRILA VELIKU ISTINU: Ceo region ZANEMEO

Kako ističe, mnoge su vezane za loše i teške periode u njenom životu

Objavljeno:

Severina Vučković je već dugo na estradi, pa je samim tim, tokom svoje karijere, snimila mnogo pesmama koje su postale hitovi. Međutim, ima nekih koje nikada ne izvodi.

Kako kaže, neke pesme je podsećaju na težak period u njenom životu i bolne trenutke, te bi ih najradije zaboravila.

- Žao mi je što neke pesme koje sam snimila ne pevam na koncertima. To je zato, jer repertoar uvek prilagođavam najširem krugu ljudi koji dolaze na koncerte. Koncert treba biti eruptivan, nabijen, kompaktan.. Najvažnija stvar za dobar koncert je dobar repertoar. To se ne menja, to je kao predstava. Nešto što vi kao izvođač predstavljate - istakla je i dodala:

Severina o pesmama koje ne peva na koncertima
Severina o pesmama koje ne peva na koncertimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Imam puno divnih balada koje ne pevam kao Tridesete, Unaprijed gotovo, Broš, Parfem, Alcatraz, Šta me sad pitaš šta mi je, Sama na sceni, Ko je kriv… ali to je zato što bi onda trebalo izbaciti Dalmatinku, Virujen u te, Kao, Grad bez ljudi, More tuge, Imaš pravo. A da sve pevam, koncerti bi trajali po četiri sata. Na primer, obožavam pesmu "Muškarcu samo treba k***a" s albuma "Zdravo Marijo", a pevala sam je samo na istoimenoj turneji 2009. godine. Volim i pesme "Loša" i "Daleko ti kuća", a otpevala sam ih samo na "Magic touru" - rekla je Severina.

1 / 5 Foto: J. M. S./ATAImages

Kako kaže, ima pesama koje je podsećaju i na eksplicitan snimak koji je isplivao pre 20 godina, ali i nekih koje je sećaju na tužan trenutak kada joj je preminuo otac.

- Ne pevam pesme s albuma 'Severgreen' jer su izašle 2004. kad je neko pustio onaj nesrećni filmić. Te pesme me sećaju na taj period, pa sam ih 'izbrisala' iz glave. Zato ne pevam "Broš". I ne pevam pesme s albuma 'Moja stvar' iz 1996. jer mi je dok sam snimala album umro otac - kazala je pevačica.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/Journal.hr/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.